• Personaje principale: Batman (Will Arnett) si Robin (Michael Cera)
 • Regizor: Chris McKay
 • Casa de distributie: Freeman Entertainment
 • Durata: 104 minute
 • Lansare in Romania: 10 februarie

Saptamana asta, am primit un nou joc de PS4, Star Wars Lego, si brusc mi-am adus aminte (in fiecare seara a acestei saptamani) cat de misto e lumea Lego, mai ales adusa pe ecran. Si apoi, surpriza, apare filmul Lego Batman, la care ma oftic din rarunchi ca n-am ajuns pentru ca omu’ cat e la casa noua, tre’ sa se responsabilizeze si sa se duca si la sedintele de bloc, sa-si cunoasca vecinii si problemele.

Cum scroll-am eu pe Facebook si zaream impresiile de bine ale celor care au fost la vizionare, zbang ma loveste un mail cu note de productie Lego Batman. Buuuuun, ia sa vedem ce-am pierdut si ce ne recomanda sa mergem impreuna la film!

10 lucruri despre LEGO Batman

 1. Chris McKay, regizorul Lego Batman, a fost director de animatie si editor al primei pelicule Lego, deci omul stie cum sa puna caramida peste caramida Lego si sa iasa treaba buna.
 2. A propos de expresie, fiecare scena si articol in parte a fost construit caramida cu caramida, printr-un proces meticulos de redare si nivelare a mii de piese si asamblarea lor ulterioara ca decor sau recuzita, pe calculator – la fel cum fac ceilalti locuitori ai planetei pentru a-si spune propriile povesti, folosindu-se de materiale
 3. Lego Batman nu ramane fidel normelor filmelor DC, vine cu un strat in plus de zeflemea.
 4. Arnett, cel ce-i da vocea lui Batman, spune ca a lucrat pentru ca ea sa sune asa amuzant, dar dupa 3-4 ore de vorbit asa, nu mai poate vorbi deloc. In schimb, rasul sau nebun apartine regizorului, Chris McKay.
 5. Ce parere are Arnett despre combinatia Batman-Joker? „Dupa 70 de ani, iti vine sa le zici <<Luati-va o camera impreuna>>”.
 6. In film, apare si personajul Harley Quinn, iubita lui Joker.
 7. Zack Galifianakis, care-i da vocea lui Joker, a facut stand-up comedy, la inceputurile carierei sale.
 8. Morgan Freeman a spus ca interpretarea lui favorita a lui Batman apartine filmelor Lego.
 9. Desi majoritatea personajelor sunt facute conform comic book-urilor, unele personaje s-au inspirat din vechii lor interpreti din filme- The Penguin seamana cu Dannt deVitto din Batman Returns, Poison Ivy seamana cu Uma Thurman din Batman si Robin, Catwoman seamana cu Halle Barry din Catwoman.
 10. Apare in Romania pe 10 februarie, adica astazi.

Comments

comments

One thought on “10 lucruri despre Lego Batman”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.