• Personaje principale: Rudolph (Rasmus Hardiker) si Freda (Alice Kdrige)
  • Regizor:Richard Claus, Karsten Kiilerich
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 83 minute
  • Lansare in Romania: 27 octombrie 2017

Micul vampir, pe numele lui Rudolph (da, stiu, te gandesti la o corcitura intre un ren si un vampir), este un pusti de gasca iar cei care au contribuit la realizarea lui s-au chinuit nitel sa-l faca asa simpatic. Asa ca, de data asta, articolul meu despre film abordeaza mai mult date din culise, care sa te convinga sa faci cunostinta cu cel mai nou personaj din universul spooky:

  1. Pelicula se inspira din seria de peste 20 de povesti scrisa de Angela Sommer Bodenburg, despre un vampire de 13 ani al carui clan este vanat de un temut vanator de vampiri.
  2. In carte, micul vampir se numeste Ruediger, insa in film el primeste numele Rudolph.
  3. Data lansarii Micului Vampit in Romania coincide cu cea a noului sezon din Stranger Things, asta inseamna ca de Halloween ai un program extins de productii spooky.
  4. Nu este prima data cand povestea micului vampir este ecranizata, ea a mai fost pusa in scena intr-un film (din anul 2000) si 2 seriale de televiziune, pentru copii.
  5. Actorul Andrei Giavelea este cel care il dubleaza pe micul vampir in romana, insa din distributie mai fac parte si Ionut Grama sau Cristi Balint.

Hai ca asta nu insumeaza nici 10% din ce te asteapta la cinema din 27 octombrie, asa ca ia prichindelul de mana si arata-i tipul de personaje care fac Romania faimoasa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.