Personaje principale: Maya (Jennifer Lopez) si Zoe (Vanessa Hudgens)
Regizor: Peter Segal
Durata: 98 min
Lansare in Romania: 14.12.2018
Casa de distributie: Vertical

A doua  sansa lanseaza o dezbatere despre priorizitarea studiilor sau a experientei, cand vine vorba de promovare in cariera. Ma tem ca indiferent care e rezultatul, sigur il vei scapa din vedere pentru ca protagonista este Jennifer Lopez, vesnic tanara si superba, gata sa-ti ia ochii.

A doua sansa

Maya lucreaza de15 ani in vanzari la un supermarket. Insa atunci cand vine vorba de promovare, un nene scolit la Duke i-o ia inainte, cu tot cu ideile lui crete, si este numit manager in locul ei. Frustrata ca scoala bate viata experienta, Maya decide sa testeze un joc periculos: cu o identitate falsa de femeie educata, accepta un post de manager la o companie dezvoltatoare de produse cosmetice.

Iar de acolo, treaba se complica precum un bolovan de zapada pe o panta de ski. Fii foarte atent, Jennifer Lopez te distrage usor de la firul actiunii.


Impresie generala– un film care merge si de Craciun, si pentru mood emotional, si pentru iesirecu mama

Am luat-o pe mama drept companie pentru ca amandoua o placem pe protagonista. Cumva a fost potriveala perfecta. De ce? Mic spoiler: dincolo de trailer-ul ce lanseaza intriga prezentata, firul narativ are in prim-plan drama unei mame si a fiicei sale. Asa ca am dus-o pe mama la un film despre legatura indestructibila dintre mama si fiica si am iesit amandoua happy happy joy joy, depanand amintiri ale propriei noastre relatii.

Filmul nu apare intamplator in preajma sarbatorilor. O parte din actiune are loc de Craciun iar aceasta sarbatoare se dovedeste esentiala in psihologia protagonistei. Mi-e teama totusi ca bradul din A doua sansa va fi eclipsat de outfit-ul traznet al lui Jennifer Lopez din scena respectiva.

In final, filmul e potrivit oricand te simti c-ai avea nevoie de un moment „awww”. Si facand parte din clanul sensibililor (paragraf destinat fetelor), cred ca ni se intampla asta cam des. A doua sansa livreaza factorul aww in scena regasirii mama-fiica, in scenele legate de prietenia dintre Jennifer Lopez si fetele ei, chiar si-n scenele Arianei cu chimistul cel izgonit sa faca mancare de pisici.

Cu siguranta, sunt si cateva scapari. Bine, daca lucrezi in marketing sau ceva similar, putin mai multe. Dar ce m-a intrigat a fost cum putea ea sa sustina ca a terminat Wharton si a facut atatea treburi ilustre, in acelasi timp in care ii povestea fiica-sii ca doar cu putin timp inainte nu avea adapost, era o mama singura si era total lipsita de posibilitati? Mie cele 2 lucruri expuse impreuna, mi-ar fi dat de gandit mai devreme.

In final, cu siguranta asta e un film dedicat fanilor cantaretei, presarat cu emotii de basm, femei frumoase, legaturi de prietenie inspirationale si scene amuzante, incepand cu cea din trailer in care Jennifer Lopez cade de-a berbeleaca. Vizionare placuta!

Comments

comments

One thought on “A doua sansa – Studii vs. Experienta intr-un film cu Jennifer Lopez vesnic tanara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.