• Personaje principale: Mike (Gerard Butler) si Wade (Danny Huston)
  • Regizor:  Ric Roman Waugh
  • Durata: 120 minute
  • Lansare in Romania: 30.08.2019
  • Casa de distributie: Vertical

Seria cu Gerard Butler nu mi-a atras niciodata atentia pentru ca porneam de la o prejudecata si interpretam filmul in afara parametrilor lui. Nu poti avea pretentii de Oscar de la un film de actiune cu Gerard Butler, dar daca nu pornesti cu ganduri sclifosite, o sa te distrezi maxim la acest film de actiune, cu momente comice, pe care de la evitat am ajuns sa-l recomand.

Angel has fallen

Mike face parte din Serviciile Secrete si este pe cale sa devina directorul acestui departament, dupa ce presedintele (Morgan Freeman) ii ofera postul. Insa minute mai tarziu, presedintele este atacat iar singurul supravietuitor din garda sa ramane Mike.

Dar cand se trezeste, fostul soldat din Irak are de-a face cu un nou obstacol: este acuzat de tentativa de asasinat impotriva presedintelui.

Impresie generala – foarte dinamic, te tine agatat de ecran

Nu sunt neaparat fan Gerard Butler dar omul isi asuma genul care l-a facut celebru si face tot posibilul sa-ti atraga atentia in Angel has fallen. Nu stiu daca unul mai tinerel si mai frumusel ar fi reusit sa-i ia fata acestui veteran al filmelor de actiune. Tind sa cred ca rolul lui consacrat este inca principalul motiv pentru care lumea vine la filmele lui, chiar daca actiunea nu e tocmai cea mai imprevizibila.

Prezenta lui Morgan Freeman intr-un rol tipic lui e iar un plus. Nimeni nu poate juca personajul inteleptului mai autentic decat cel care l-a jucat pe Dumnezeu. De altfel, mic spoiler, Morgan Freeman e simpatic si cand e in coma.

Nu m-a dat pe spate firul epic, nici nu e filmul care sa mizeze pe asta, dar actiunea mereu exploziva si scenele de poc-poc si buf-buf, suficiente cat sa creeze suspans dar nu atat de explicite cat sa produca greata, sunt ce trebuie.

Si-mi dau seama cat de prinsa eram de film pentru ca jumatate din el mi-am concentrat energia pe dorinta ca Mike sa iasa cu bine din incurcatura. Ai putea spune ca e o pierdere de energie, doar e un film si e evident ca la final o sa iasa totul bine, dar eu zic ca atunci cand esti trup si suflet alaturi de personaj e semn ca filmul a reusit sa te cucereasca.

N-am ce zice decat fuguta la Cinema City la Angel has fallen si la mai multe filme in Mega Mall. Vizionare placuta!

Comments

comments

One thought on “Angel has fallen – cocosul batran face filmul bun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.