• Personaje principale: Anna (Sasha Luss) si Alex (Luke Evans)
  • Regizor: Luc Besson
  • Durata: 120 minute
  • Lansare in Romania: 19.07.2019
  • Casa de distributie: Vertical

M-am dus la Anna fără așteptări: n-am văzut trailer, n-am citit nimic, am văzut fugitiv posterul (de unde am tras concluzia ca va fi acțiune). 

Și dacă la început am fost puțin sceptică și scenele mi s-au părut neverosimile, pana la final mi-am schimbat complet părerea. A fost o surpriză frumoasă! 

Anna

Anna (Sasha Luss) este o frumusețe tipic rusească, înaltă, zveltă și… Spioană. O urmărim alături de alături de Alex Tchenko (Luke Evans) si Olga (Helen Mirren) într-o acțiune continuă, suspans uimitor și comic pe neașteptate. 

Impresie generala – un film care merită văzut

Pros

Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm alternanța dintre cadrele de trecut și prezent, care creează o dinamică aparte pe durata întregului film. Spectatorul este expus surprizelor și schimbărilor de situație care au loc la foc continuu. 

Personajele sunt bine conturate, iar actorii joaca rol în rol în rol… 

Am zis spioni, nu? Clar acesta este laitmotivul filmului și știm cu toții ce înseamnă asta, nu? Sa nu ai niciodată încredere în nimeni. Adică nici în regizor, nici în specialist, nici în actorii, nici chiar în voi! Ceea ce-mi aduce aminte de alt film cu spioni.

Cons

… 

Nu știu ce sa zic. 

Dacă ții ca filmele tale sa fie total plauzibile din punct de vedere fizic, cuantic și științific, nu ți-l recomand. Dacă vrei sa te delectezi și să admiri in toată speldoarea lor actorii fabulosi din casting, să te bucuri de acțiune, să te distrezi copios, dar și sa te infiorezi în momentele critice, este filmul perfect pentru asa ceva. 

Cum ziceam, m-am dus fără așteptări (prea bune), inițial părea totul nerealist, apoi BUM! Am fost surprinsă și incantată și puțin terifiată pe alocuri. 

Vizionare placuta aaaa! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.