Daca ai vazut serialul Casa de Papel, te-ai indragostit la primul jaf, dar ai suspinat dupa Berlin, uite momentul pe care il tot asteptai – lansarea spin off-ului ce-l are drept protagonist. Iar Pedro Alonso, interpretul lui Berlin, aduce cu el tot farmecul unui personaj ofertant si-l transpune in epoca sa de glorie, cand Berlin era capul celei mai palpitante operatiuni din Paris.

Berlin

Cu mult inainte de jaful din Casa de papel, Berlin este capul raut…operatiunii din Paris ce aduna alti 5 jefuitori in subordinea sa – Cameron, arhetipul hoatei senzuale, un fel de Tokyo si ca prezentare a personajului, dar si in relatia cu Roi, crush-ul ei inocent; Keila, ea insasi timida si precauta, dar care ajunge sa se simta atrasa de un bad boy- Bruce; dar si Damian, mana dreapta a lui Berlin. Impreuna, pun la cale diversiuni, jocuri si idei briliante care ajung sa-ti puna iar inima pe jar, desi te credeai scapat.

Impresie generala – sarmant si imprevizibil

Cand vorbesc despre Berlin, primul cuvant care-mi vine in minte este “sarmant” – un barbat seducator, manipulator, cult si cu gusturi fine, capabil sa puna la cale un jaf cu o serie de etape dificile, pe care le gandeste la rece, gata sa si actioneze la cald, la nevoie. Iar popularitatea sa in Casa de papel il readuce in atentia fanilor in propriul sau serial, un spin-off ce-l prezinta pe drumul sau initiatic, intre cel de-al 5-lea divort si prima sa odisee majora in lumea jafurilor.

Si cu mai multa atentie asupra sa, Berlin seduce din nou, iar misiunea sa, de a fura bijuterii in valoare de 44 de milioane de dolari, merge mana in mana cu povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Camila, in cel mai romantic oras din lume – Paris.

De altfel, decorul – privelistea boema a orasului luminii, dar si casa plina de detalii art deco si culori vibrante in care isi pun la cale operatiuniule – nu face decat sa sublinieze personalitatea lui Berlin. Dar spre deosebire de El Profesor, cu al carui rol seamana in acest prequel, Berlin are si o aura mai pregnanta de villain, ceea ce nu face decat sa sporeasca farmecul serialului – dual in fiecare detaliu al sau.

Iar partea cea mai buna? Berlin este deja disponibil pe Netflix si te invita la un maraton inainte de anul nou. Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.