Momentul-cheie al urmatorului sezon Bridgerton

Eu cu tehnologia nu ne intelegem excelent, dar sa-i dea universul sanatate si s-o tina cu megabitii intacti, ca uite ce minune a infaptuit: am luat parte la un eveniment global online, unde s-a vorbit despre unul din subiectele mele preferate: un serial Netflix. Shondaland a oferit fanilor Bridgerton un sneak peek din urmatorul sezon – Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Si o sa fie epic!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story 

Nu de alta, dar e un prolog al povestii pe care deja o stim: ne intoarcem in timp si-i descoperim pe regina Charlotte si pe regele George tinerei si proaspat indragostiti, in drumul reginei spre ascensiune si schimbare. Iar Shonda Rhimes, o minte creativa ce fi putut sa se opreasca pur si simplu la Grey’s Anatomy si lumea tot ar fi crezut-o un geniu, continua sa contureze poveste dupa poveste, una mai diferita si mai interesanta decat alta. Inventing Anna ring a bell?

Fara sa dau prea multe spoilere, as rezuma teaserul Queen Charlotte: A Bridgerton Story in 5 idei:

  1. Sezonul surprinde transformarea regelui George si a reginei Charlotte si portretizeaza modul cum ei se lupta cu presiunea tronului si modul cum incearca sa evadeze din aceasta lume ce nu le ofera doar privilegii. De altfel, Corey Mylchreest, interpretul regelui George in tinerete afirma la eveniment ca “Odata cu George, vine si viata regala pe care Charlotte nu o va gasi foarte usoara”.
  2. O perspectiva simpatica este ca tanarul George este “un mare tocilar”, dupa spusele actorului. Este vrajit de stiinta. Si uraste pestii.
  3. Noul sezon prezinta si intalnirea dintre regina Charlotte si Lady Danbury, interpretata de debutanta Arsema Thomas. Aceasta crede despre personajul ei ca este “tenace si are un rol instrumental in societate”, iar acest duo minunat va actiona ca agent al schimbarii.
  4. Intrebata ce sfat de iubire ar da din perspectiva personajului ei, regina Charlotte cea tanara a spus “nu lua de buna ce vezi cu ochii, oamenii sunt ca ceapa, unii afiseaza ceva si ascund alte lucruri”. De altfel, asocierea cu ceapa pare sa fie un laimotiv al acestui serial. Shonda Rhimes a mentionat ca acest produs artistic nu este gata pana la ultimul moment al productiei si al vizionarii pentru ca totul este stratificat ca intr-o ceapa.
  5. Abia astept sa le descopar pe cele doua personaje principale tinere. Actorii deja m-au cucerit cu 2 replici de corazon – “Actoria e o lectie de a fi prezent in bucuria momentului si de a exprima vizibil aceasta bucurie” – tanarul rege George & “Daca o singura persoana simte o emotie, rezoneaza cu filmul si se conecteaza cu el, inseamna ca noi ne-am atins scopul ca actori” – tanara regina Charlotte.

Si da, am si raspunsul la intrebarea principala. Noul sezon va incepe pe 4 martie. May the 4th be with Queen Charlotte!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.