Later edit:

Castigatoarele sunt Alexandra si Rodica. Felicitari. Va contactez pe e-mail pentru mai multe detalii.

Din 16 noiembrie, intra din nou in universul Harry Potter.

Intre lumile vrajitoreasca si nevrajitoreasca a fost pace de peste un secol. Acum, Gellert Grindelwald vrea sa vada acea pace distrusa si sa stapaneasca omenirea. Primul Lord Intunecat se va ridica. Sigurul care il poate opri este pasnicul Newt Salamanda, care ii are alaturi de el in misiunea nebuneasca pe Dumbledore, Jacob, Tina, Queenie si ale sale animale fantastice.

Raspunde pana pe 20 noiembrie la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la ANIMALE FANTASTICE CRIMELE LUI GRINDELWALD.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 24 noiembrie – 8 decembrie. Castigatorii anuntati in comentarii pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon).

Pentru a castiga invitatia prin tragere la sorti, spune-mi intr-un singur comentariu (cele duble si pe Facebook si pe WordPress se anuleaza): Ce aduce Newt Salamanda cu el la Paris?

  1. O masina
  2. Valiza sa cu animale fantastice
  3. O potiune magica

O producţie Warner Bros. Pictures, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” este cea de-a doua parte din seria celor cinci aventuri din Lumea Vrajitoreasca, imaginata de J.K. Rowling. Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law si Johnny Depp, filmul are premiera din 16 noiembrie in toata tara. O productie Warner Bros. Pictures distribuita de Vertical Entertainment. Traieste magia in 3D, IMAX 3D si 4DX!

Poti citi mai multe in articolul dedicat filmului. Mult succes.

Comments

comments

5 thoughts on “Concurs Animale Fantastice Crimele lui Grindewald”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.