Later edit: Felicitari, Flore Daniel si Cristina Ivascu. Va contactez in privat pentru inmanarea invitatiei. Invitatiile vor fi inmanate daca voi primi raspuns in maxim 2 zile. Multumesc.

Cand eram mica si ma jucam cu papusile, majoritatea scenariilor mele erau simple situatii de familie, cu mama, tata si copiii. Astazi, insa, lucrurile sunt ceva mai complexe iar copiii invata acest lucru inca de la primele desene animate. Asa ca noua animatie cu Barbie o prezinta pe ea in spatiul cosmic – Barbie in aventura spatiala.

Recunosc ca n-am dat o fuga sa vad despre ce e vorba, dat fiind ca nu am una bucata prichindel de la care sa cer pareri avizate, dar am 2 invitatii duble pe care vreau sa le dau repejor!

Concurs Barbie

Asa ca, de vrei sa castigi una dintre invitatiile duble la Barbie in aventura spatiala, la Hollywood Multiplex din Bucuresti, spune-mi, te rog, care era jocul tau preferat din copilarie.

Raspune-mi pana pe 22 august si poti castiga, prin tragere la sorti, una dintre cele 2 invitatii duble.

Am sa iau in considerare atat comentariile WordPress cat si cele din Facebook, la acest articol, insa nu pe cele dublate in ambele casute de comentarii. De asemenea, castigatorii anuntati in privat vor trebui sa raspunda in termen de 24 de ore, altfel premiul se va oferi unui alt participant.

Filmul este oferit de Ro Image 2000. Mult succes si vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.