Later edit: Roxana Mirela si Vlad Andrei, voi ati castigat cele 2 invitatii. Am sa va contactez in privat pentru mai multe detalii. Domnul Burlacu a fost descalificat pentru raspuns multiplu. Mult succes la urmatoarele si felicitari castigatorilor!

Christian Wolff este un geniu care are mai multe in comun cu Einstein decat cu noi. A preferat mereu sa fie in compania cifrelor decat a oamenilor si se mentine intr-o discretie totala. Sub acoperirea unui mic birou de contabilitate, el descurca registrele celor mai periculosi clienti: carteluri, traficanti de droguri si asasini. Curand, cifrele pe care le descopera devin extrem de periculoase. Dar pedantul contabil este mai mult echipat pentru a face fata oricarei amenintari…

Raspunde la intrebarea de concurs pana pe 30 octombrie si poti castiga 2 invitatii de doua persoane la action thrillerul The Accountant: Cifre Periculoase.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii acestui concurs pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In The Accountant, acest premiat actor intrepreteaza rolul lui Christian Wolff, un geniu al matematicii care descurca registrele contabile ale celor mai periculoase organizatii criminale. Recent, a jucat in Batman v Superman: Dawn si in Argo, filmul pe care l-a si regizat si cu care a castigat Oscarul. Care este numele lui?

a.       Ben Affleck

b.      Matt Damon

c.       George Clooney

Din 28 octombrie, regizorul David Ayer (Harsh Times, End of Watch, Fury; the writer of Training Day and Suicide Squad) il prezinta pe Ben Affleck intr-un rol dual de exceptie: misteriosul contabil Christian Wolff in The Accountant: Cifre Periculoase. Un action thriller ca un puzzle inteligent, care te va intriga si te va provoca sa-l dezlegi pentru a afla socantul adevar. Afla cine e contabilul in The Accountant: Cifre periculoase. O productie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 28 octombrie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.