Later edit:

Felicitari, Roxana Toader si Cristina Ioana, voi sunteti castigatoarele. Va contactez in privat pentru inmanarea invitatiilor.

Despre filmul Cu orice pret, nu auzisem multe. Decat ca-i cu Chris Pine, cu mustacioara-i de culoarea mierii si ca avea nota bunicica pe IMDB. Ce parere am dupa ce am vazut acest film, narat intr-un mod ardenelenesc  si laudat la festival? Ca e gura aia de aer cinematografic, pe care abia astepti s-o iei, dupa ce te-ai indopat cu filme comerciale, pana la sufocare. De vazut.

Cu orice pret

Cu orice pret e povestea a doi frati, Toby si Tanner, doi fii ai Texas-ului, crescuti intr-o familie saraca si disfunctionala. E premisa care il determina pe Tanner (Ben Foster), cel mai naravas dintre frati, sa-si ucida tatal si astfel, sa stea o buna bucata de vreme la inchisoare.

Intre timp, nici Toby nu o duce grozav. Divortat, nevoit sa ofere o pensie alimentara celor 2 baieti si abia depasind moartea mamei sale, el se lupta cu o datorie babana la banca. Intr-un astfel de context, Toby si Tanner, abia iesit de la mititica, decid ca e timpul sa faca rost de bani de la banca ce le-a stricat viata. Stai sa vezi cum merge treaba!

Interpretarea mea preferata

Chris Pine (Toby) e un rasfatat al filmelor de anul acesta. Dar rolul de baiat frumos si trist, genul dupa care suspina toate fetele cu cizme de cowboy, il prinde de minune. Cu o expresivitate focusata in privire, pentru ca restul fetei era prea ocupat sa se schimonoseasca de plictiseala si depresie, Toby e un personaj bine jucat, care reda fix resemnarea unui barbat nenorocit de soarta, caruia nu-i mai ramane decat sa le ofere baietilor lui o sansa mai buna decat a avut-o el.

Concurs

Pentru ca filmul e unul lipsit de glamour, dar realizat cu mult bun-simt si replici destepte si amuzante, trebuie sa-l vezi si tu. Asa ca pun la bataie 2 invitatii duble la Sun Plaza (deci musai castigatigatorii trebuie sa vada filmul la Bucuresti), valabile incepand cu 15 august.

Ca sa fii unul dintre posesori, tot ce trebuie sa faci este sa-mi mentionezi in comentariile acestui articol (se accepta si Facebook si WordPress) un alt film in care a mai jucat Chris Pine.

Ai timp pana pe 15 august. Dupa, am sa anunt castigatorii aici, prin tragere la sorti. Mult succes!

Vizionare placuta!

Daca nu te numeri printre norocosi, sa stii ca poti vedea filmul la cinema din 12 august, distribuit de Ro Image 2000.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.