Later edit: Felicitari, Ion Rodica si Ionela Cristina, voi sunteti castigatoarele. Mai multe detalii in privat, pe mail.

Dacă eşti în căutare de senzații tari, dacă vrei să încerci lucruri noi, hai în Clubul Femeilor Dezlantuite. Vino la cinema sa vezi o comedie nebuna despre patru prietene care au infiintat un club de lectura pentru a-si stimula mintile. Pana cand cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey le invata ca si alte lucruri au nevoie de stimulare…

Raspunde la intrebarea de concurs pana miercuri, 23 mai, si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la comedia Clubul Femeilor Dezlantuite.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, incepand cu 26 mai. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei. 

Aceasta actrita multipremiata, cu o cariera de aproape 60 de ani, celebra nu doar pentru performantele din filmele sale, ci si pentru activismul politic, contributiile in domeniul fitness-ului si look-ul impecabil, interpreteaza rolul lui Vivian, factorul determinant in amuzanta “revolutie sexuala” a inocentului club de lectura. Care este numele sau?

a)            Jane Fonda

b)            Jane Seymour

c)            Jane Lynch

Comedia Clubul femeilor dezlantuite vine pe marile ecrane din Romania pe 22 mai si este distribuita de Vertical Entertainment. Participa la concurs si hai la cinema din 22 mai.

Comments

comments

7 thoughts on “Concurs pentru filmul Book club/Clubul Femeilor Dezlantuite”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.