Later edit:Felicitari, Corina Nica si Daniel Moraru, voi sunteti castigatorii celor 2 invitatii duble. Am sa va contactez in privat pentru inmanarea invitatiilor. Daniel Flore, regulamentul interzice dublul raspuns (si pe Facebook si in WordPress), ceea ce a atras descalificarea. Mult succes la urmatoarele!

Am fost aseara la Jack Reacher, la IMAX, iar experienta vizionarii, cand e vorba de-un film cu buf, buf, ia d-aicea, pac, pac e intotdeauna intensa in aceasta sala. Acum nu toate florile sunt roz si n-am de zis doar de bine, asa ca ia si citeste, ca sa ajungi si la un concurs cu care-mi inchei pledoaria. Si da, e un concurs pentru 2 invitatii duble la Jack Reacher.

Jack Reacher

Jack Reacher (Tom Cruise) a ajuns la cea de-a doua aventura ecranizata, in care, mai sa fie, afla ca s-ar putea sa aiba si-un copil, pe langa buclucul mortal  care-l paste. Asadar, Jack, fost maior militar, se imprieteneste la telefon cu un alt cadru din armata, detinator de ochi frumosi si sani (Cobie Smulders), si cand s-o viziteze, afla ca ea a fost arestata pentru spionaj.

Dupa cateva impuscaturi, Jack si Susan evadeaza din unitatea militara si incearca sa afle ce-i in spatele misterului acuzatiilor ei, descoperind un caz de coruptie si nu numai care implica un furnizor de arme in Afghanistan si moartea subordonatilor lui Susan.

Ca sa-ti mai las si tie ceva de descoperit, iti mai zic doar ca cel mai reusit personaj al filmului este Sam, presuspusa fiica a lui Jack (Danika Yarosh).

Impresie generala – unde pune Tom Cruise numele, pune si cetateanul banii de bilet la film

Tom Cruise e un magnet pentru blockbustere iar primul Jack Reacher a adunat in sala si-n 2016 fanii filmelor de actiune, suspans si actori maturi, ever green. Asadar, daca te duci pentru mandrul nostru, du-te linistit, ca e in forma de zile mari si le da papara tuturor nenorocitilor din film.

Nu te duce, insa, cu pretentii, caci la capitolul replici, cea mai spumoasa este „Am avut note bune, asa ca tata ne face cinste cu bilete spre New Orleans la toti trei”, spusa de Sam, cand adultii isi dau seama ca ea furase cardurile unor pustoaice, in timp ce cautau sa scape de raufacatori dar nu aveau bani. Cea de-a doua parte a filmului e mai reusita decat prima, asa ca ai rabdare sa ajungi la adevarata actiune, chiar daca te simti putin dezamagit. Urmaririle, rasturnarile de situatie, un pic de romantism si peisajele reusite sunt concentrate toate in ultima ora, ca un tort dupa care tre’ sa astepti o gramada dar care apoi se dovedeste gustos.

Concurs

Gata cu palavrageala! Descopera si singur cu ce se mananca Jack Reacher, partea a doua, spunandu-mi care-i filmul tau preferat cu Tom Cruise. Poti folosi oricare dintre ambele tipuri de comentarii de la acest articol, insa o singura data, pana pe 24 octombrie. Atunci am sa aleg castigatorul, prin tragere la sorti.

Poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Jack Reacher, pe care Ro Image, distribuitorul filmului in Romania, le ofera prin blogul meu.

Si nu uita ca Jack Reacher apare pe 21 octombrie, asa ca pregateste-te de actiune!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.