Later edit: Felicitari, Mihaela Catalina Girneata si Serban Florin Ionut! Voi sunteti castigatorii celor 2 invitatii duble. Am sa va contactez in privat si astept raspunsul vostru in urmatoarele 24 de ore, altfel voi renominaliza castigatorii. Mult succes tuturor la urmatoarele concursuri!

Willie, Joe si Al sunt pensionari, prieteni de-o viata care isi petrec zilele jucand bingo, numarand medicamentele zilnice si evitand orice palpitatie. Cand compania la care au lucrat 40 de ani ii lasa fara pensie prin tertipuri bancare, cei trei iau o decizie incredibila. Cu genunchii praf, dar cu mintea brici, pun la cale jaful bancii care din cauza careia au ramas fara bani. Sistemul corupt trebuie sa plateasca!

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii duble la Jaf cu Stil valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan timp de doua saptamani. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Jaf cu Stil, rolul lui Willie este jucat de acest actor premiat cu Oscar, celebru pentru cariera sa impresionanta care include peste 120 de roluri in filme de succes ca: Driving Miss Daisy, The Shawshank Redemption, Million Dollar Baby, The Dark Knight, RED, Now You See Me, Last Vegas. Care este numele lui?

a)      Denzel Washington

b)      Laurence Fishburne

c)       Morgan Freeman

Raspunde corect la concurs pana pe 19 aprilie si poti castiga, prin tragere la sorti, una din cele 2 invitatii duble!

Daca timpul inseamna bani, atunci ei au o avere! Vino sa ii vezi pe marii actori Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin in Jaf cu Stil, in rolurile a 3 pensionari care decid ca nedreptatea trebuie trebuie razbunata. Ce iese? O aventura plina de urmariri spectaculos de… lente si tehnologie… depasita, fara efecte speciale, dar cu umor de prima clasa. Jaf cu Stil, o comedie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Din 14 aprilie numai la cinema.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.