Legenda lui Tarzan este un film care-ti va incanta ochii (nu, nu ma refer doar la abdomenele afisate in fiecare scena) si am scris o lunga polologhie despre el aici. Pentru ca il recomand cu caldura, pentru maiestria sa vizuala, am zis sa completez recomandarea cu 2 invitatii la cinematograful din Auchan Titan.

Legenda lui Tarzan

Era considerat o fantoma, un spirit al naturii. Niciun om nu a inceput cu mai putin. Crescut in salbaticie, a inteles profund natura si a reusit sa o stapaneasca. Nu e un om obisnuit. De ani intregi, in civilizatie, raspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Insa, cand e nevoit sa se intoarca in jungla pentru a salva tot ceea ce iubeste, redevine Tarzan.

Concurs

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Legenda lui Tarzan. 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In rolul lui Jane, iubita sotie a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joaca aceasta actrita care a devenit celebra odata cu rolul din Lupul de pe Wall Street si care va interpreta rolul Harley Quinn in multasteptatul Suicide Squad. Care este numele ei?

a)      Megan Fox

b)      Margot Robbie

c)       Emma Stone

Din 8 iulie, traieste alaturi de Tarzan si Jane o aventura epica intr-un film eveniment: Legenda lui Tarzan, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson si Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experienta intensa: actiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile si o poveste cu totul noua. Legenda lui Tarzan. Din 8 iulie in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

Castigatorul celor 2 invitatii va fi ales prin tragere la sorti miercuri, 13 iulie iar ambele tipuri de comentarii (Facebook/ WordPress) vor fi luate in considerare, atata timp cat sunt singulare. Mult succes!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.