Later edit: Castigatorul este Tibi Ivascu, felicitari! Revin cu un mesaj privat despre cum poti beneficia de cele 2 invitatii.

Anii 20, perioada prohibitiei. Era jazzului si a gangsterilor. Banii se faceau rapid, si tot rapid se pierdeau. Foarte des o data cu viata. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului politiei din Boston, viata in afara legii aduce multe beneficii si reuseste sa se bucure de ele, tinandu-se departe de mafie. Dar atunci cand incalca regulile nescrise si ii fura amanta si banii unui gangster notoriu, este atras intr-un vartej al razbunarii din care nu mai poate iesi…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Legea Noptii.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe blog pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Legea Noptii, Ben Affleck nu detine doar rolul principal, ci si semneaza scenariul si regia. Pe langa succesul in cariera de actor, Ben Affleck a reusit sa se impuna si ca regizor cu filme precum Gone Baby Gone, The Town si, mai ales, titlul din 2012 cu care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film. Cum se numeste acest film? Raspunde pana pe 18 ianuarie si poti castiga invitatiile.

a)      Gone Girl

b)      Good Will Hunting

c)       Argo

Din 13 ianuarie, calatoreste intr-o lume in care glamourul se impletea cu violenta in Legea Noptii, un film plin de actiune, intens si elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana si Sienna Miller, scris si regizat de Ben Affleck. Lasa-te purtat in era in care se traia si se murea noaptea, in care muzica acoperea zgomotele de gloante si manierele impecabile ascundeau elegant luptele pentru putere. Legea Noptii, o productie Warner Bros. Pictures distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 13 ianuarie.

© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.