Later edit: Felicitari, Diana M. si Dorina Banica! Voi ati castigat cele 2 invitatii duble. Va contactez in privat pentru detalii.

 

Iti plac filmele de amor? Te invit sa castigi o invitatie dubla la Midnight Sun, o poveste de dragoste magnetica. Participa la concurs!

Concurs

Lumea lui Katie Price (Bella Thorne) se deschide dupa asfintit. Soarele o poate ucide, dar noaptea e refugiul ei. Si tot noaptea ii aduce dragostea. Charlie, baiatul pe care il vedea zilnic pe fereastra trecand prin fata casei ei o remarca si, curand, incepe povestea lor de iubire. Si lupta pentru a avea o relatie normala.

Raspunde la intrebarea de concurs pana luni,  23 aprilie, si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul SUB SOARELE NOPTII 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor interpreteaza rolul lui Charlie in filmul Sub Soarele Noptii. Este fiul unui actor celebru si membru al familiei Kennedy. A avut roluri in Grown Ups 2 (2013) si Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015). Charlie este primul lui rol principal. Care este numele sau?

a)      Jaden Smith

b)      Scott Eastwood

c)       Patrick Schwarzenegger

Din 20 aprilie, vino la cinema sa vezi un film plin de emotie, care te invata sa iei ce e mai bun de la viata si sa traiesti fiecare moment din plin. SUB SOARELE NOPTII, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 20 aprilie!

Comments

comments

7 thoughts on “Concurs: castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Midnight Sun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.