Later edit: Castigatoarea aleasa de random.org este Gabriela Alina! Felicitari!
Au trecut ani de la marea nunta à la grec. Multe s-au schimbat. Toula si Ian au un copil. Dar ceva a ramas mereu constant: familia. Clanul Portokalos inca e mereu aproape. Prea aproape. Si, cand un secret iese la iveala, e gaseste inca un prilej sa se adune cu totii si sa puna la cale… inca o nunta. Si mai mare. Si mai greceasca.

Concurs Nunta a la grec 2

Raspunde la intrebarea de concurs pana pe 11 aprilie si poti castiga 2 invitatii la filmul Nunta à la grec 2.  

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Ian, sotul Toulei, este interpretat de acest actor, celebru pentru rolul lui Aidan, partenerul sexy al lui Carrie din Sex and the City. Care este numele lui?

a)            John Corbett

b)            Aidan Quinn

c)            Chris Noth

Din 1 aprilie, pregateste-te pentru o noua super comedie cu Nia Vardalos si John Corbett. Toate personajele din primul film se intorc pe marele ecran, alaturi de altele noi, la fel de haioase si prietenoase. Nunta à la grec 2. O comedie despre familie si toate lucrurile innebunitoare si amuzante care se intampla cand se aduna cu totii. Mergi la cinema din 1 aprilie.

Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.