Later edit: Concursul s-a incheiat. Felicitari, Oana Staicu si Elena George, se pare ca random.org a fost pe principiul primul venit, primul ochit azi. Va contactez in privat pentru mai multe detalii.

Vrei sa vezi noul film distribuit de Vertical Entertainment? Iaca si concursul cu 2 invitatii duble de dat.

Pregateste-te pentru o drama surprinzatoare. Hotarat sa se intoarca la iubita lui, Papillon (Charlie Hunnam) incheie o alianta neobisnuita cu instaritul Louis Dega care, in schimbul protectiei sale, ii ofera eroului nostru banii necesari pentru a pune în practica un plan de evadare.

Raspunde la intrebarea de concurs pana luni, 21 ianuarie, si poti castiga prin tragere la sorti 2 invitatii la filmul Papillon. Afla daca tu esti norocul marti, pe 22 ianuarie, la inceputul zilei.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 22 – 31 ianuarie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Interpretul lui Louis Dega, aliatul lui Papillon in film, a devenit actorul momentului odata cu rolul lui Freddie Mercury din Bohemian Rapsody, pentru care a fost rasplatit cu un Glob de Aur. Care este numele sau?

a)      Rami Malek

b)      Miles Teller

c)       Nicholas Hoult

Din 18 ianuarie, Papillon, celebra epopee a lui Henri Charrière despre supravietuiere, nedreptate, dar si despre puterea prieteniei si a loialitatii primeste o noua ecranizare: dura, spectaculoasa si emotionanta. Papillon, cu Charlie Hunnam. Un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 18 ianuarie.

Comments

comments

5 thoughts on “Concurs Papillon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.