Later Edit: Si castigatorii suuuuunt..pam-pararam-pam-pam…Daniel Mihai Lupu si Draga-Maria Mandi. Felicitari! Am sa va contactez in privat pentru datele personale. Revin curand si cu alte concursuri.

Cei cinci nu se cunosteau cu adevarat. Dar, cumva, au fost in acelasi loc in acelasi timp. Si au devenit, peste noapte, supereroi. Destinul i-a ales intr-un moment in care lumea e amenintata de o forta distrugatoare.  E din nou nevoie de legiunea de razboinici legendari. E din nou nevoie de Power Rangers.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la Power Rangers, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in orice zi a saptamanii. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Power Rangers, aceasta actrita o interpreteaza pe diabolica Rita Repulsa, care ameninta intreaga planeta. Este cunoscuta pentru rolurile ei din Spider-Man trilogy, The 40-Year-Old Virgin, The Next Three Days, Pitch Perfect, The Lego Movie si seria The Hunger Games. Care este numele ei?

a)      Elizabeth Banks

b)      Elizabeth Olsen

c)       Elizabeth Shue

Voi alege cei 2 castigatori vineri, prin tragere la sorti. Mult succes!

Din 7 aprilie, descopera noul univers Power Rangers, filmul care aduce in era moderna fenomenul global care a cucerit generatii. Vino la cinema pentru un festin cinematografic de proportii, cu mega actiune, umor si efecte speciale inovatoare. Power Rangers, cu Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G, Ludi Lin, Elizabeth Banks in rolul Rita Repulsa, Bryan Cranston in rolul lui Zordon. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. It’s morphin’ time din 7 aprilie la cinema!

Comments

comments

One thought on “Concurs Power Rangers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.