Later edit: Lucian Negrila si Maria Matei, voi sunteti castigatorii celor 2 invitatii duble. Va voi contacta in privat pentru datele personale si ca sa va anunt perioada biletelor. Felicitari!

 

Cu o poveste inspirata din fapte reale, filmul horror „Winchester: Casa Spiritelor” o aduce pe Helen Mirren intr-o interpretare fara precedent, din 16 februarie, in premiera la cinema.  Langa San Francinsco, intr-o zona izolata, se intinde cea mai bantuita casa din lume, un conac urias aflat in continua reconstructie, care apartine vaduvei Sarah Winchester (Helen Mirren), mostenitoarea averii si a blestemului familiei.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la horrorul „Winchester: Casa spiritelor”.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mesajul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Aceasta actrita interpreteaza rolul principal in film, vaduva care poate comunica cu spiritele. Este celebra pentru rolurile sale in seria blockbuster „Greu de pensionat” sau biografiile istorice „Femeia in Aur” si „Regina”. Care este numele sau?

a)            Helen Mirren

b)            Meryl Streep

c)            Barbra Streisand

Concursul se incheie luni, 19 februarie, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Ce se intampla atunci cand suflete chinuite prinse in casa spiritelor cauta razbunare?! „Winchester: Casa Spiritelor” are premiera pe marile ecrane din tara din 16 februarie. Un film distribuit de Vertical Entertainment, specialist in horror-uri reusite. Mergi la cinema din 16 februarie.

Comments

comments

5 thoughts on “Concurs Winchester: Casa Spiritelor”

  1. Pingback: Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.