Personaje principale: Charlie (Hailee Steinfeld) si agentul Burns (John Cena)
Regizor: Travis Knight
Durata: 114 min
Lansare in Romania: 28.12.2018
Casa de distributieRoImage 2000

Dupa ce am vazut cea mai recenta pelicula cu autoboti, trebuie sa recunosc ca mai ca imi doresc si eu un prieten Bumblebee. Este pur si simplu genial de simpatic! De cand am vazut primul film Transformers, am stiut ca autobotul galben este cel mai carismatic dintre puternicii autoboti si merita cu siguranta un film doar pentru el in lupta cu raul!


B-127 aka Bumblebee

Creatorii Transformers au mers si in noua productie pe ideea de razboi între Pamant si locuitorii Cybertron, dar de data asta nu l-au mai asezat în rolul principal pe invincibili Optimus Prime, ci pe simpaticul lui camarad, Bumblebee.

De data asta, lui ii revine sarcina de a salva planeta Pamant alaturi de noua sa prietena, Charlie.

Impresie generala – spectaculos si plin de umor

Poate are un pic mai putina actiune decat celelalte filme din universul Transformers cu care am fost obisnuiti si este un pic mai emotional datorita relatiei apropiate dintre simpaticul bondar galben si cea care l-a învatat sa aiba incredere si in oameni. Dar asta nu deranjeaza.

Bumblebee a aratat ca e pus ca intotdeauna pe distractie alaturi de Charlie, dar cand e calcat pe bataturi, stie sa îsi arate si partea dura atunci cand prietenii ii sunt raniti! Si este varianta perfecta de autobot pe care o vrem pe marile ecrane!

Poate da impresia ca se repeta acelasi fir narativ reprezentat de lupta dintre autobotii prietenosi si decepticonii care vor sa distruga orice planeta din calea lor. Dar nu e chiar asa. Filmul Bumblebee are tocmai o bila alba in plus doar pentru faptul ca nu a redat pana la refuz clasicele lupte și transformari din masini in roboti, ci si latura sensibila si amuzanta a simpaticului Bumblebee. Iar combinatia este una perfecta!

Efectele speciale sunt spectaculoase, iar grafica este impecabila. Poti vedea fiecare surub, fiecare piesa a autobotilor în detaliu, iar la Bumblebee iti sar in ochi pana si antenele lui mici si simpatice. Totul e gandit la perfectie.


Concluzia e ca rezultatul a fost unul asteptat. Producătorii autobotilor nu mi-au înselat așteptarile! Recomand atat celor mici, cat si celor mari! Vizionare plăcuta!

Comments

comments

One thought on “Cris la Bumblebee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.