• Personaje principale: Jake (John Boyega) si Jules (Adria Arjona)
  • Regizor: Steven S. DeKnight
  • Durata: 111 minute
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Lansare in Romania: 23.03.2018

La prima vedere, pare un SF care urmareste acelasi tipar din seria acestor filme: batalii intre doua lumi, roboti, multi roboti, creaturi care vor sa rada Pamantul de pe fata Universului. Saga Pacific Rim vine, insa cu idei noi pe langa cele enumerate mai sus.

Daca prima parte a fost una reusita, a doua promite si mai mult. Pe langa robotii giganti pilotati de oameni hotarati sa salveze umanitatea de la distrugere, cu care audienta a fost familiarizata inca din prima parte, Revolta vine cu o noua regie, un actor principal care nu s-a multumit doar cu atat si si-a propus sa fie si producator, cu intorsaturi de situatie si cu sabotaje. Pe scurt, un upgrade veritabil fara niciun strop de bug!

Din Oceanul Pacific a iesit un peste mic…

Din Oceanul Pacific nu a iesit un peste mic, ci un imens Kaiju, inamicul baietilor buni: Jagaerii, care sunt un fel de Power Rangers extra large, cu o tehnologie super avansata, bazata pe conexiunea neuronala a pilotilor umani cu gigantele masinarii.

John Boyega joacă in rolul lui Jake Pentecost, urmasul eroului legendar din prima parte, care s-a sacrificat pentru omenire. 10 ani mai tarziu, batalia dintre cele doua lumi este reloaded si e mai stransa ca niciodata si arata ca tehnologia avansată trebuie sa mearga mana in mana cu forța pilotilor umani.

Este si mai palpitant cand ajutorul vine de unde nici nu se asteapta, insa au parte si de surprize mai putin placute cand au loc mutari neasteptate intre cele doua tabere.

Impresie generala

Ideea cu care a venit DeKnight este una foarte reusita, demonstrand ca del Toro a facut bine cand i-a predat stafeta pentru a doua parte a SF-ului. Imprevizibilul actiunii, schimbarile de situatie, totul a fost gandit in detaliu.

Finalul m-a facut sa cred ca urmeaza si partea a treia si m-a convins ca vreau sa vad ce urmeaza si ce le mai trece prin cap producatorilor Pacific Rim.

Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.