• Personaje principale: Brad (Will Ferrell) si Rusty (Mark Walhberg)
  • Regizor: Sean Anders
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 98 minute
  • Lansare in Romania: 10 noiembrie 2017

Fie ca, de Craciun, sa nu fie gerul Bobotezii. Fie ca Mosul sa aiba un buget mai mare ca ala de la Educatie sau Sanatate. Fie ca dulapul sa se extinda peste noapte ca sa incapa in el un brad artificial. Fie ca urarile „fie ca” sa dispara definitiv. Gata, am vazut primul film de Craciun pe anul asta, Daddy’s Home 2, deci oficial, am dat startul celor mai urate urari din istorie.

Daddy’s home 2

Brad (Will Ferrell) si Rusty (Mark Walhberg) sunt co-tati pentru o pereche de copii super-simpatici care s-au saturat sa-si imparta drumurile intre casele celor doi. Asa ca cei doi tati decid sa celebreze Craciunul laolalta, dar mare le e mirarea cand afla ca nu vor fi singuri. Alaturi de copiii la comun si sotia fiecaruia, mai apar si tatii lor, bunicul Grumpy Cat, tatal lui Rusty, si Pop-Pop, tatal lui Brad.

Ceea ce incepe ca o misiune de a-i bucura pe copii se incheie cu reconcilierea intre copiii-adulti si tatii lor.

Impresie generala – dulce ca bomboanele de Brad

Super distributia ii include pe Mark Walhberg si Mel Gibson in rolul tatalui sau, desi e doar cu 15 ani mai mare, Will Farrell si John Litgow, dar si Alessandra Ambrosio (despre care m-am intrebat tot filmul daca nu cumva e Adriana Lima, tot neam de modele) sau Liam Neeson, ba chiar si un personaj real, pe care o sa-l descoperi la final si o sa-ti sune cunoscut dintr-un film cu Tom Hanks. Asa ca, la capitolul asta, Daddy’s home 2 a dat lovitura.

Cum stiu ca majoritatea continuarilor dau chix, de obicei, nu aveam pretentii grozave de la el, insa mi-a depasit asteptarile si au fost niste glume la care am ras de m-am prapadit iar sala zici ca era un cor gadilat de pauni. Umorul a fost la cote maxime iar moaca de pampalau a lui Will Farrell e garantia faptului ca n-o sa iesi de la cinema cu un bat in fund, fie el chiar si-o nuia de Craciun.

Am fost surprinsa (si spune-mi daca mi-a scapat) sa observ ca o scena din trailer nu apare in film: e cea in care Mel Gibson face ochii mari si i se spune ca te pierzi in ochii lui. In schimb, scena mea preferata este cea de la iesle, de altfel si momentul culminant al filmului.

Magia Craciunului se simte pe tot parcursul peliculei cu Will Farrell si ma bucur ca am deschis seria filmelor de Craciun 2017 cu o comedie buna. Nu da iama, totusi, in Jumbo de pe acum, e doar inceputul lui noiembrie. In schimb, iti recomand cu caldura Daddy’s home, e o alegere potrivita pentru intreaga familie.

 

 

 

Comments

comments

One thought on “Daddy’s home 2 – comedia cu Will Ferrell care da startul urarilor “fie ca””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.