Daca iti aduci aminte de melodia aia in care cantaretul se intreba daca suntem oameni sau suntem dansatori, sa stii ca eu am o alta parere: suntem calatori. Asa ca acest blog e dedicat tuturor calatoriilor, caci o ieseala buna nu a omorat pe nimeni,  de la o vizita la un restaurant fain pana la calatoria pe alt continent sa experimentezi un sport extrem.

Scopul meu e ca Dor de Duca sa-ti dea o idee:

  1. Atunci cand ai chef sa mergi la un film la cinema si nu stii daca sa alegi intre muschii lui Tom Hardy, glumele lui Ryan Reynolds sau dulceata Emiliei Clarke. In caz ce exista cineva care se mai intreaba ce sa vada, atunci cand exista optiunea muschilor lui Tom Hardy. Vezi Film si Spectacol.
  2. Atunci cand te-ai saturat de vaicareala de acasa si vrei sa auzi vaicareala unui comediant intr-un spectacol, pe bani; Vezi Film si Spectacol.
  3. Atunci cand ai epuizat locurile pentru selfie in Bucuresti si ai nevoie de-un pont cu-n local nou; Vezi Eveniment.
  4. Atunci cand ti-e lene sa gatesti si vrei sa mergi la sigur, pentru ca de asta atarna dispozitia partenerului tau, Flamanzila; Vezi Papa Bun.
  5. Atunci cand vrei sa barfesti fara ca ceilalti sa te inteleaga dar sa si vezi ceva frumos; vezi Calatorii.
  6. Atunci cand tre’ sa mergi prin magazine sa amenajezi casa noua si ai nevoie de motivatie sa renunti la rochii pentru faianta. Vezi Seria #CuibulDorului.
  7. Atunci cand ai chef sa fugi de gandurile tale si sa te plimbi prin ale altcuiva, cu Dor de Duca. Vezi Introspectii.

Acum ca deja ne tragem de sireturi, sa stii ca sunt deschisa la colaborari pe blog, asa ca scrie-mi la salut@filme.dianaduca.ro sau completeaza campurile din pagina Contact, alaturata.