Hai la film

Update 2: Nu am primit raspuns din partea primilor castigatori, asa ca am desemnat altii: Teo si Andrei. Va voi contacta in privat. Felicitari!

Update: concursul s-a incheiat. cele doua invitatii duble merg la Cata Luna si la Pati Coscai. Va voi contacta in privat pentru mai multe detalii. Felicitari! In cazul in care nu voi primi un raspuns pana pe 2 ianuarie, voi anunta alti castigatori.

Vrei sa vezi filmul Cats, distribuit de Ro Image? Iata si concursul cu 2 invitatii duble de dat.

Pregateste-te pentru un musical de exceptie, in care pisicile sunt la putere. Sau oamenii? Sau oamenii-pisici? Oricum ai interpreta personajele, sunt fabuloase! Iar tu trebuie sa le urmaresti din fata marelui ecran.

Ce trebuie sa faci

Raspunde la intrebarea de concurs pana vineri, 20 decembrie, si poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 2 invitatii duble la Hollywood Multiplex la filmul Cats, valabile intre 3.01 si 16.01. 2020. Voi publica cei 2 castigatori pe 22 decembrie.

Invitatiile sunt valabile la cinema Hollywood Multiplex in perioada 03 – 16 ianuarie 2020. Castigatorii afisati pe filme.dianaduca.ro pot merge la film cu buletinul si cu confirmarea pe care o vor primi ulterior (printata sau pe telefon).

Intrebarea concursului

Cine semneaza regia pentru filmul Cats?

Raspunde-mi intr-un comentariu prin WordPress sau prin Facebook la acest articol, fara a dubla raspunsul. Vor fi luate in considerare doar raspunsurile care au si date de contact reale completate in campurile adiacente, pentru a putea lua legatura ulterior cu viitorii castigatori.

Din 3 ianuarie, Cats apare in cinema si ne incanta cu prezenta lui Francesca Hayward, Idris Elba, Taylor Swift, Laurie Davidson si Mette Towley. Daca iti place genul musical, clar e filmul tau.

Comments

comments

3 thoughts on “Concurs cu 2 invitatii duble la filmul Cats”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.