• Personaje principale: Hogan (Ed Helms) si Jerry (Jeremy Renner)
  • Regizor: Jeff Tomsic
  • Durata: 100 minute
  • Lansare in Romania: 06.07.2018
  • Casa de distributie: Vertical

Daca vrei un film care sa-ti taie respiratia, de obicei alegi unul de actiune cu vreun chelios clasic al genului. Dar am fost la Tag si am ajuns la concluzia ca e la fel de eficient in a te tine cu sufletul la gura, chiar daca e o comedie despre prietenia a 5 copii mari.

Filmul Tag

Hogan, Bob, Chilli, Sable si Jerry sunt prieteni din copilarie. De atunci, jocul lor preferat era leapsa, traditie pe care au pastrat-o chiar si dupa ce-au depasit 30 de ani. In fiecare luna mai, se pandesc unul pe altul si si-o „dau”, indiferent de locul in care se regasesc.

Doar ca, dintre cei 5 prieteni, Jerry este singurul care nu a fost atins niciodata in cadrul jocului.

Impresie generala – dinamic si amuzant, fix ce trebuie intr-o marti destul de indepartata de vineri

In primele zile ale saptamanii, ai nevoie de intariri sa rezisti pana vineri. Tag e grozav pentru a te relaxa dupa doua zile de munca la birou, cand afara e vreme de plaja si vinerea pare sa vina cu mersul unei broaste testoase de 100 de ani. Ce-i drept, e suficient de hardcore cat sa-l vezi si lunea. Bun de vizionat si miercurea, cand saptamana devine mai ok dar tot ai nevoie de-o portie de ras. De recomandat si joia, cand iti trebuie ceva usor dar care sa te inspire in planurile pentru weekend. Excelent si vinerea cand vrei sa pleci cu niste replici bune la intalnirea cu prietenii. Nu mai zic in weekend, cand tot ce tre’ sa faci e sa te asezi comod pe scaunul cinematografului si sa lasi relaxarea unei comedii bune sa te cuprinda.

In ritm de Tom si Jerry, ca s-o citez pe compania mea de la vizionare, Tag a fost incredibil de dinamic. A avut o contributie si coloana sonora excelent aleasa pe care deja am cautat-o pe YouTube. Dar mai ales distributia care a schitat atat de bine stereotipurile personajelor, de la Chilli the stoner pana la John sarmantul om de business.

Scenariul nu e cu totul original, pentru ca s-a inspirat din povestea unor prieteni reali care obisnuiau sa apara subit in orasul celui ce trebuia „s-o primeasca” si sa „i-o dea”. Asta a fost liantul prieteniei lor timp de ani de zile, chiar daca vietile lor se desfasurau separat. La finalul genericului ii vei vedea in actiune si crede-ma, o sa-si lase amprenta pe colturile ochilor tai. In final, vorba filmului – We don’t stop playing because we grow oldwe grow old because we stop playing.

Ce-as mai putea spune in afara de „Du-te la comedia asta, merita”? A, da, fugi, tocmai am pornit un joc de leapsa virtual.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.