• Personaje principale: Ryan (Regina Hall) si Sasha (Queen Latifah)
  • Regizor: Malcom D. Lee
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 122 minute
  • Lansare in Romania: 1 septembrie 2017

Vibe-ul ala magic pe care il simti atunci cand esti alaturi de prietenele tale si-ti permiti sa fii tu insati, sa fii jucausa, aiurita, sa nu-ti pese de gura spurcata a lumii…cam asta numesc eu fericire. Iar Girls Trip este filmul care expune drumul pana la fericire in nuante ciocolatii, pline de umor si…vedete.

Girls Trip

Ryan si prietenele ei din liceu s-au indepartat pe masura ce s-au maturizat. Dar Festivalul Essence, dedicat afro-americanilor, este ocazia perfecta pentru a se reuni. Ryan este acum „a doua Oprah”, Dina este libertina grupului, Lisa mama singura care a strans panze de paianjen acolo unde n-o vede soarele iar Sasha are un blog de scandal. O combinatie delicioasa!

Ceea ce modifica, insa, traiectoria exclusiv distractiva a fetelor este o descoperire neplacuta vis-a-vis de barbatul lui Ryan, alaturi de care aceasta forma „America’s sweethearts” si cu care astepta incheierea unui contract baban.

Cum contribuie prietenele ei la schimbarea in bine a vietii lui Ryan si a propriilor lor vieti, merita sa descoperi singura, singurica. Nu fac discriminari, dar chiar e film de gagici.

Impresie generala – imagini explicite, probleme explicate, un film care m-a dat pe spate

Girls Trip mi-a mers direct la corazon. A avut reteta aia cu cateva ingrediente din Sex and the City, savoarea filmelor cu afro-americani, o ploaie de vedete incepand de la P. Diddy si Ne-Yo pana la chipesul William Levy si un scenariu ce incepe furtunos cu glume nesarate dar se incheie in dulcele stil clasic al filmelor cu gagici: tes impreuna un happy end cu care orice purtatoare de sani poate empatiza.

Filmul este interzis minorilor sub 15 ani pentru ca are niste scene megadeocheate, insa se integreaza atat de bine in film, incat nimic nu pare fortat in Girls Trip. Un mic spoiler: una dintre ele contine o faza un un grefruit.

Umorul este punctul forte al comediei, pe langa chimia extraordinara dintre cele 4 protagoniste. Hazul de necaz, relaxarea cu care fetele abordeaza impreuna problemele (pana la final cand, previzibil, se ciondanesc nitel), comicul de situatie si, pur si simplu, moacele amuzante ale unor personaje, toate acestea iti antreneaza abdomenul cu hohote de ras.

Pana una alta, ia-ti o prietena si convinge-te singura, pentru ca filmul deja ruleaza in cinema.

Comments

comments

One thought on “Girls Trip – una pentru toate si toate pentru una”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.