• Personaje principale: Kenny (Matthew McConaughey) si Acosta (Edgar Ramirez)
  • Regizor: Stephen Gaghan
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 121 minute

Hai sa-ti zic cum s-a ajuns la producerea filmului Goana dupa aur. Erau intr-o dupa-amiaza Matthew McConaughey, Leonardo DiCaprio si echipa de productie, dupa incheierea filmarilor la Lupul de pe Wall Street si se jucau Saboteur, vestitul boardgame despre pitici mineri care cauta aur. Matt voia sa-i propuna de ceva timp lui Leo sa mai filmeze un lup de pe Wall Street dar de data asta, sa fie el protagonistul.

Profitand de diversiune si de faptul ca Leo era foarte implicat in joc, ii zice lui Leo:

–  Leo, ce zici, boss, daca mai facem o data Lupul de pe Wall Street si sa il joc eu pe Belfort? Ne mai distram o data, chemam toate figurantele alea care vor autografe pe sani, nu suna misto?

Leo neatent, stramba din nas ca echipa piticilor buni, rivalii lui, sunt aproape sa descopere aurul. Matt, preocupat ca il supara pe Leo, mai da de la el:

– Bine, ma Leo, mai schimbam una-alta, n-o sa fie totul chiar la fel si nici n-o sa se mai numeasca Lupul de pe Wall Street. Asa-i mai bine?

Leo posteaza o carte de distrugere si elimina o intersectie din mina.

-Ba Leo, daca vrei, nici nu mai e nevoie sa joci in filmul asta? Sa nu spuna lumea ca ai roluri secundare, ce dreacu?!

Echipa minerilor buni, din care facea parte si Matt, restabileste drumul si apoi se duce fix la tinta: descopera aurul si castiga. Leonardo da un picior in masa si injura.

-Leo, hai ca preiau doar niste elemente din film si restul…aaa…uite adaptam lupul de pe wall street la o poveste despre cautatul aurului. Gata! Asa ramane. Nimeni n-o sa-si dea seama. Dar joc eu protagonistul, da?

La cativa ani dupa discutia asta, Matt joaca in Goana dupa aur, un film care aduce bine a Lupul de pe Wall Street dar nu pot sa spui asta pentru ca e inspirat din propria lui poveste adevarata (cauta David Walsh) iar Leo ia Oscarul, asa ca-l doare-n urs ce face Matt.

Si daca tu totusi vrei sa vezi ce-a iesit, du-te la Goana dupa aur (in engleza e Gold) din 3 februarie.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.