• Personaje principale: Max (Jacob Tremblay), Thor (Brady Noon) si Lucas (Keith L. Williams)
  • Regizor: Gene Stupnitsky
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 89 minute
  • Lansare in Romania: 16.08.2019

Cu siguranta stii filmele acelea pe care le condamni din prima judecand dupa trailer. Ultimele optiuni atunci cand vrei sa alegi urmatorul film pe care vrei sa-l vezi. Asa este si Good Boys, o comedie care desi are ca protagonisti niste copii si multe lucruri total nepotrivite pentru ei, te surprinde placut odata ce ajungi in fata marelui ecran si care cu siguranta iti face ziua mai frumoasa.

Good Boys

Un grup de copii de clasa a sasea sunt surprinsi in momentul lor de tranzitie: de la o viata de copil fara griji, la viata de preadolescent care le da totul peste cap. Fiecare personaj principal este prins in propria drama: Max isi doreste sa fie remarcat de fata pe care o place, Thor vrea sa scape de eticheta de pampalau, negandu-si dorinta de a canta si a participa la auditia pentru piesa scolii, iar viata lui Lucas pare sa se destrame in momentul in care parintii lui decid sa divorteze.

Impresie generala – o comedie neasteptat de buna, cu iz copilaresc, dar cu umor de adulti

Lucrurile se complica si mai mult in Good Boys atunci cand cei trei prieteni ajung sa fie prinsi intr-o problema care le pune la incercare prietenia. Dar nu va faceti griji! Povestea se termina cu bine, insa la finalul ei, dupa multe peripetii amuzante desprinse parca din alt fir decat cel la care te-ai astepta, cei trei copii ajung sa fie mai maturi decat la inceputul filmului, precum in Toy Story.

Vizionand filmul, mi-a placut cel mai mult cum Max a fost pus adesea in ipostaza de a alege intre bine (reprezentat de Lucas) si rau (prin prisma lui Thor), ca in cele din urma sa ia propria sa decizie. Lasand de-o parte comedia, mi s-a parut ca modul in care fiecare crestem, invatand din greseli si avand optiunea de a alege singuri, a fost frumos surprins in poveste.

De asemenea, mi-a placut ca desi filmul avea o poveste care-i implica pe cei trei protagonisti, cumva regizorul a reusit sa se concentreze pe povestea fiecaruia si nu poti spune ca pleci cu un gust amar ca povestile au fost lasate in aer. In plus, mi-a placut maxim cum glumele pe care doar adultii le pot intelege au fost transpuse intr-un mod jucaus, dar naiv, insa parca potrivit pentru un copil care trece de la viata lipsita de griji, la o perioada destul de confuza, in care abia atunci descopera cum functioneaza cu adevarat lumea din jurul sau.

Singurul lucru de reprosat la acest film ar fi ca la o simpla privire asupra afisului filmului ai crede ca este un film pentru copii, insa cand ajungi sa-l vezi, descoperi ca nu este deloc un film adecvat copiiilor. Asadar, un sfat ar fi sa vedeti mai intai trailer-ul si sa mergeti fara copii la cinema ca sa-l savurati asa cum trebuie!

Acestea fiind spuse, este filmul perfect pentru cei care cauta o comedie noua si buna, iar eu nu pot spera decat la un sequel, eventual cand cei trei pustani vor mai creste. Vizionare placuta!

Articol realizat de Teo

Comments

comments

2 thoughts on “Teo la filmul Good Boys”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.