• Personaje principale: Will (Morgan Freeman) si Al (Alan Arkin)
  • Regizor: Zach Braff
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 96 minute
  • Lansare in Romania: 14 aprilie

Ai spune ca batranetea in America e ultima bucata dintr-un tort delicios si aratos, ce ramane savuros pana la ultima bucatica. Ei, comedia asta geniala demonstreaza faptul ca si la ei, se imput lucrurile cand ti-e lumea mai draga.

Jaf cu stil

Ia 3 actori de Oscar – Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin – si construieste o poveste credibila si sensibila in jurul personajelor lor, leaga-te de nedreptatile mondiale pe care le fac bancile si iata Jaf cu stil. Premisa unui film excelent, o comedie cu umor inteligent si cu o actiune ce te tine cu mintea la film, pe tot parcursul peliculei.

Filmul debuteaza cu scena unui jaf armat intr-o banca, in timp ce unul dintre cei 3 pensionari se afla acolo pentru a primi informatii asupra riscului de a-si pierde casa. Evenimentul se incheie rapid, fara victime iar hotii nu sunt prinsi. Treaba asta ii da idei batranelului si de la idee la fapta mai e doar un pas…si 2 prieteni.

Impresie generala – un film care te mangaie pe corazon si te trimite direct acasa la bunici

Cea de-a 6-a colaborare a lui Morgan Freeman si a lui Sir Michael Caine se materializeaza intr-un film atat de frumos croit, de la scenariu la regie si, bineinteles, interpretare! Jaf cu stil e un film frumos pentru ca poti empatiza cu personajele ce se confrunta fix cu aceleasi probleme de care auzi si tu la batranii tai! Asa ca palaria jos pentru idee si, mai ales, pentru alibiurile ireprosabile pe care personajele le prezinta in film. Aaa, si sa nu uit: este remake-ul filmului cu acelasi nume (Going in Style) din 1979.

N-as putea sa reprosez nimic productiei, mai ales ca intr-o ora jumate, prezinta o actiune compacta, fara momente moarte, si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, ba chiar demonstreaza ca batranii pot fi cool, bunici, soti si prieteni model.

Cu siguranta il recomand spre vizionare, de manuta cu familia, intr-un weekend insorit si lenes, tocmai bun de savurat o comedie gingasa.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.