• Personaje principale: Sandy (Jennifer Aniston) si Miranda (Julia Roberts)
  • Regizor: Garry Marshall
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 118 minute
  • Lansare in Romania: 13 mai

Ai face bine sa o ai pe mama ta prin preajma, dupa filmul asta, pentru ca e genul la care exclami „awwww” si care te arunca direct in bratele ei, torcand ca o pufosenie. Cu alte cuvinte, e chilleanu, cute si cu-o distributie grozava, acum suficient de matura cat sa treaca de la rolurile de hotties la mamici si tatici.

Mother’s Day si Julia Roberts

Mother’s Day este filmul in care povestile lui Sandy (Jennifer Aniston), ale Mirandei (Julia Roberts) si ale lui Jesse (Kate Hudson) se intrepatrund intr-un mod hazliu.

Sandy este divortata, are 2 baieti si afla ca fostul sot tocmai s-a casatorit iar noua lui nevasta, abia iesita din pubertate, dupa spusele lui Sandy, intra dur in competitia pentru dragostea celor 2 fii vitregi.

Miranda este o femeie de cariera, cu un secret uratel din trecut iar Jesse inca trebuie sa se lupte cu prejudecatile propriilor parinti, pentru a se putea afisa cu familia ei americano-indiana.

17 awww-uri, 13 „ce dragut” si vreo duzina de „hahaha”

Mie filmul asta mi-a placut. Nu aveam tone de pretentii de la el, pentru ca singura mea legatura cu motherhood este ca am si eu o mama. In rest, cu copiii sunt un dezastru. Dar asta-i alta poveste. Ce-i drept, fie ca ii ai pe ai tai, fie ca esti a cuiva, daca ai nitica sensibilitate-n vene si o pereche de sani, e destul de probabil sa iti placa Mother’s Day. Pentru ca:

  • Are o distributie grozava – Julia Roberts, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Jennifer Gardner, Margo Martindale si Jason Sudeikis, acum toti ajunsi la varsta la care primesc doar roluri de parinti. E interesanta trecerea, cand te gandesti ca e generatia ta de actori si ca i-ai vazut in atatea filme jucand roluri de hotties iar acum personajele lor au pica pe noile hotties.
  • Situatiile sunt chiar amuzante si daca nu, sunt macar simpatice. Pentru ca n-am dat niciun spoiler si nu mai rezist – la sfarsit, Sandy isi prinde bratara promovata de Miranda intr-un automat de dulciuri iar cand in sfarsit reuseste sa isi elibereze mana, mai sterpeleste si cateva ciocolate, pe langa produsul selectat si blocat.
  • Situatiile sunt rupte din viata, nu mi s-a parut nimic fortat iar modul cum sunt abordate e atat de omenesc incat as spune ca principalul sentiment pe care ti-l transmite Mother’s Day e empatia; iar eu nici macar nu am copii!

Ce-a mai scartait pe ici pe colo

A fost o faza dubioasa in care un copil cica plangea, dar era destul de evident ca nu plange.

Mi s-a parut un pic ciudata rapiditatea cu care mama rasista a lui Jesse l-a acceptat pe sotul ei indian.

Clisee sunt cu duiumul, dar mie una mi-au placut si cred ca un film de familie fara clisee e un pic incomplet. E ca si cum ai manca ciocolata iar si iar dar asta nu te deranjeaza niciodata. Ce-i drept, daca esti un vanator de clisee, ai fost avertizat.

Si da, poate ca e un film de fete.

Vizionare placuta!

Mother’s Day apare pe 13 mai si este distribuit de Freeman Entertainment.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.