Daca Lassie iti umplea momentele din copilarie cu zambete si candoare, ia uite ce surpriza frumoasa ca se intoarce pe marele ecran, de data asta! Pentru mine, Lassie revine cu toate amintirile zilelor lenese urmarind un Collie plin de energie, cu toata energia si optimismul unor aventuri incheiate mereu cu happy end, cu toata starea de bine pe care o aduce un catel oricand, oricum, oriunde.

Lassie

Lassie este catelusa lui Flo, un baiatel care decide sa-si petreaca vacanta la matusa lui, in ciuda faptului ca parintii si sora sa sunt in Spania, pe-o insula. Decizia lui se leaga de catelusa si de teama ca ea va fugi sa-l caute, asa cum a facut anterior. Insa nu aceasta se dovedeste problema acestei vacante, ci un bucluc dublu pe care Lassie si Flo il vor infrunta impreuna.

Impresie generala – always a feel-good movie

M-am dus la film cu gandul ca, daca Lassie isi rupe si-o unghie in productie, ma supar! Nu suport sa vad animale ranite, nici macar intr-un scenariu fictiv. Vestea buna? Catelusa e ok pe tot parcursul filmului, chiar daca alearga saracuta mai ceva ca un atlet la maraton. In schimb, e putin cu suspans si cu aventura, asa cum sade bine unui film de familie. Pentru ca, in esenta, Lassie invita intreaga familie sa se bucure de o poveste captivanta, light si umoristica despre cum cainele chiar este cel mai bun prieten al omului.

Cainii-actori de pe marele ecran fac niste giumbuslucuri incredibile! Pe numele ei adevarat Bandit, nu doar ca alearga zdravan, dar scapa din situatii-limita, convinge personajele sa o urmeze, ba chiar se ofera momeala voluntar raufacatorilor si dezvolta un plan prin care sa se asigure ca poate fi gasita. Scenariul e atat de simpatic, iar Lassie joaca cel mai bine!

Daca ai chef de-un moment de respiro de la tot stresul, da-i voie copilului interior sa se bucure din nou de noua versiune la Cinema City!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.