• Personaje principale: Mel (Rose Byrne) si Mia (Tiffany Haddish)
  • Regizor: Miguel Arteta
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 85 minute
  • Lansare in Romania: 10.01.2019

Prieteniile care dureaza nu sunt intotdeauna lipsite de tensiuni, reprosuri sau momente de indoiala, dar lucrurile care te fac sa depasesti aceste perioade fortifica si dau si mai multa valoare legaturii. Iar filmul Like a boss vorbeste despre aceasta relatie imperfecta, dar frumoasa, cu ajutorul a doua protagoniste cu care o sa razi, o sa te superi si o sa razi din nou.

Like a boss

Mel si Mia sunt prietene din scoala generala si si-au petrecut majoritatea vietii impreuna, ca cele mai bune prietene. Adulte fiind, ele pun bazele unui business cu cosmetice care prinde contur si devine cunoscut.

Insa intr-un moment de hop financiar, cele doua sunt nevoite sa-si imparta afacerea cu Clara Luna, un personaj caricatural, cu niste sani mai mari decat capul si cu intentii malefice.

Impresie generala – comedia usoara de care ai nevoie la finalul zilei

E intotdeauna o placere s-o revezi pe Salma Hayek, personificarea proverbului “esentele tari se tin in sticlute mici”. Nici in Like a boss nu se lasa mai prejos. Are un rol vulcanic, care te amuza, te enerveaza, te surprinde si te farmeca iar asta de la primele aparitii in film. De altfel, si cuplul Tiffany Haddish si Rose Byrne da foarte bine impreuna si asigura un nivel ridicat de empatie, pentru ca cele trei sunt atat de diferite, ca sigur vei gasi pe cineva cu care sa empatizezi. A mea e personajul Mel.

Tema comediei este prietenia si in ideea de a stoarce cele mai bune insight-uri ale acestui subiect, scenariul te poarta prin toate etapele ei: momentele in care stai bot in bot cu BFF-a ta, momentele in care apare tensiunea si fiecare pastreaza lucruri pentru ea insasi, momentele in care rabufnesti dar nu-ti gasesti momentul sau omul potrivit si dulcele clipe de impacare, cand iti dai seama ca nu poti sa pierzi omul acela, pentru ca e esential in viata ta.

Comedia e usoara ca un banc spus intr-un bar, insa asa light cum se prezinta, reuseste sa isi atinga scopul: te relaxeaza de la primele momente, te introduce intr-o atmosfera glam dar are grija sa iti aminteasca de faptul ca frumusetea vine din interior si incheie totul cu un happy end hollywood-ian de care ai nevoie dupa o zi de munca.

Hai, la cinema cu tine! Si ia-ti si prietena cea mai buna, c-ar fi pacat sa nu-l vedeti impreuna. Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.