• Personaje principale: Logan (Nia Vardalos) si Laura (Michael Constantine)
  • Regizor: Kirk Jones
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 94 minute
  • Lansare in Romania: 1 aprilie 2016

Conform celebrei familii Portokalos, cu totii suntem descendentii lui Alexandru cel Mare, ceea ce ne face pe toti greci! Iar binecunoscuta platforma de social media, Facebook, a fost inventata tot de greci. Deci e clar! Oricum ai da-o, totul se rezuma la greci. Drept pentru care, ce solutie mai buna ai putea avea intr-o seara de Aprilie, decat sa dai o fuga pana la Nunta a la grec 2!

Nunta a la grec 2

Pentru ca celebra comedie cu unele dintre cele mai mari incasari din toate timpurile,  Nunta a la grec, are din 1 Aprilie si o continuare pe masura! Dupa un scenariu scris de nominalizata la Premiul Oscar,  Nia Vardalos, care joaca alaturi de intreaga distributie din primul film, actiunea dezvaluie de aceasta data un secret al familiei Portokalos care va aduce intregul clan impreuna pentru o nunta si mai mare, si mai greceasca.

Reuniti dupa mai bine de 14 ani de la lansarea primului film, este extrem de interesant sa vezi felul in care actorii au evoluat in tot acest timp, ceea ce face ca cea de-a doua pelicula sa fie cu atat mai captivanta cu cat efectiv te va face partas la viata de familie a clanului Portokalos. Sentimentul de a revedea toate aceste personaje astfel reunite dupa o perioada atat de lunga, cu siguranta ca-ti va da inevitabil senzatia de apartenta la marea, galagioasa si mult prea celebra familie greceasca ce ne bucura privirile cu fiecare noua experienta.

Interesant este insa ca pe langa deja celebrele personaje, in familie isi va mai face intrarea si Paris (Elena Kampouris), fiica de doar 17 ani a Toulei ( Nia Vardalos) si a lui Ian (John Corbett), cea care va da o nota de prospetime intregului film, precum si va atinge un nou punct in cee ace priveste relatiile de familie, copii – parinti.

O comedie ce te va tine cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit, Nunta a la grec 2 este genul de comedie de familie, pe care o poti privi de la mic la mare, iar efectul va fi mereu acelasi: hohote de ras si buna dispozitie fara masura. Si eventual, poate si putina invidie ca nu faci parte dintr-o familie atat de mare si unita precum cea a Toulei. Caci vorba ceea, nu se stie niciodata cand ti se poate face foame, iar strabunica sa-ti ofere neconditionat placinta sa cu spanac. Sau sa ai nevoie de o noua coafura, niste flori mai originale sau pur si simplu un costum de ocazie. In familia Portokalos, le poti avea pe toate acestea fara cel mai mic efort. Plus multe altele pe langa!

Si in cazul in care enumeratia de mai sus vi se pare cumva usor abstracta, zic ca cel mai bine ar fi sa dati fuga la cinema incepand cu 1 Aprilie pentru a putea vedea cu ochii vostri noul film distribuit de catre Freeman Entertainment.

Lucruri interesante despre Nunta a la grec 2:

  • „Nunta a la grec” este unul dintre filmele independente cu cele mai mari incasari.
  • Actrita nominalizata la Premiul Oscar si la Globul de Aur, Nia Vardalos (interprtea Toulei) a publicat bestsellerul „Instant Mom”, povestind felul in care a cunoscut-o si a adoptat-o pe fetita ei de 3 ani, Ilaria, prin sistemul de asistenti sociali… in doar 14 ore.
  • Actorii au fost surprinsi sa vada ca au mers pentru repetitie la casa originala a familiei Portokalos si ca producatorii au reusit sa aiba aceeasi strada plina de case.
  • Toata distributia si echipa de la „Nunta a la grec 2” au pastrat in minte o maxima pe care publicul a apreciat-o inca de la primul film: „In cele din urma, tot ceea ce conteaza cel mai mult este familia”.

Vizionare placuta!

Articol scris de Madalina Petrescu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.