• Personaje principale: Jason (Dacre Montgomery) si Rita Repulsa (Elizabeth Banks)
  • Regizor: Dean Israelite
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 124 minute
  • Lansare in Romania: 7 aprilie

Sunt sigura ca daca as face un pariu cu oricine in legatura cu faptul ca toti cei reprezentati de generatia anilor ’90 au auzit de Power Rangers, as castiga negresit! Caci, mai mult sau mai putin, din vointa proprie sau fortati de anumite imprejurari, cu totii am dat cu ochii peste celebrul serial Power Rangers ce se difuza pe micile ecrane. Asa ca, fie ca plecati repede repejor de la scoala imediat ce se suna pentru a fi acasa in timp util sa-i vedeti pe tinerii super eroi, fie ca altceva demn de a fi vizionat la TV nu se gasea intr-un anumit moment al zilei, as baga mana in foc ca macar o singura data si tot ati fost prinsi in mijlocul luptei ce se dadea intre bine si rau.

Power Rangers – editia 2017

Si asa cum aminteam mai sus, cam despre asta este vorba si in ziua de astazi in ceea ce priveste noul film Power Rangers: cinci adolescenti de liceu din Angel Grove, poate repetenti sau ceva, caci par a fi un picut mai mari ca varsta decat cei pe care te astepti sa-i gasesti in liceu. Dar hey, cine sunt eu sa judec?! Oricum generatia de acum pare mult mai dezvoltata (fizic) decat cei din trecut. Deci acesta ar putea fi un raspuns.

Si, revenind la oile noastre, vorbeam de cei cinci liceeni care se vor transforma peste noapte, si la propriu si la figurat, in cinci super eroi, in Power Rangers! Cei cinci fantastici de acum, la fel ca si atunci, provin din diferite rase si clase sociale, pe parcursul filmului atingandu-se de asemenea si tema autismului sau cea a LGBT-ului. Noua generatie de Power Rangers este interpretata de aceasta data de catre Dacre Montgomery ( Jason/ Rosu), Naomi Scott (Kimberly/ Roz), RJ Cyler (Billy/ Albastru), Becky G (Trini/ Galben) and Ludi Lin (Zack/ Negru) si toti au facut o treaba grozava as putea spune, captand atentia publicului si tinandu-l in suspans pana la finalul ecranizarii.

Impresii generale – un film care te va face sa-ti retraiesti copilaria

Caci desi plot-ul filmului este unul mai mult decat evident, lupta dintre bine si rau, in care victoria va apartine intotdeauna binelui, aceasta pelicula cu siguranta nu-ti va permite sa te plictisesti, ci te va tine ca pe ace, exact ca atunci cand erai copil. Si desi stiai care va fi deznodamantul, ramaneai lipit cu ochii de televizor pentru a vedea cine, ce va mai face si cum va continua actiunea. Si fix la fel se intampla si aici.

Cei cinci Power Rangers vor trebui sa salveze lumea si de aceasta data, luptandu-se cu Rita Repulsa, interpretata de mult mai cunoscuta Elizabeth Banks. Personajul negativ isi va construi o armata proprie, in fruntea careia va sta un urias facut doar din aur ( ce bine trebuie sa o fi dus Rita), pe care noii super eroi vor fi nevoiti sa-i infrunte.

Toate acestea fiind spuse, Power Rangers va avea intotdeauna avantajul nostalgiei, indiferent de aspectele productiei sau jocul actoricesc, si asta e farmecul lui. E un film la care te vei uita cu drag, tu, adultul la vreo aproape 30 de ani, chiar daca la final nu-l vei putea incadra la filmele bune sau la filmele slabe, ci doar la filmele ce te aduc din nou in copilarie. Singurul lucru schimbat va fi ora la care il vei vedea si ca mama n-o sa-ti mai zica sa-ti faci lectiile inainte.

Comments

comments

One thought on “Mada la Power Rangers – un film ce te readuce in copilarie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.