Din cand in cand, mai am musafiri pe blog sa mai schimbam vibe-ul, mutra si registrul. De data asta, articolul vine de la Mirela, mica mea cinefila cu cea mai calda prezenta, care a vazut The Flash si i-a placut. Enjoy:

“Ca o pasionata de filme ce mi-s, nimic nu-mi place mai tare decat sa ma asez comod in fata ecranului, cu popcornul in brate, asteptand cu nerabdare momentul in care luminile se sting, iar pelicula imi dezvaluie o perspectiva noua asupra povestilor asteptate. „The Flash” este exact genul acela de film care te cucereste inca din primele minute. O aventura plina de energie si culoare, in care vei descoperi momente amuzante si aparitii surprinzatoare ale unor personaje familiare.

The Flash

Intriga isi propune o tema ambitioasa – Barry Allen, eroul cu super-viteza, calatoreste inapoi in timp pentru a schimba un eveniment tragic din viata sa, doar pentru a se trezi prins intr-o realitate alternativa. Aici, Generalul Zod revine amenintator, iar eroii pe care ii stia si in care avea incredere lipsesc, lasandu-l pe Flash sa navigheze cu el insusi prin necunoscut.

Practic, fara Liga Dreptatii pentru a lupta impotriva lui Zod, Barry si Barry pleaca in cautarea lui Batman din acest univers, gasindu-l in interpretarea lui Michael Keaton, care este acum mai in varsta, mai slabit si chiar mai distant fata de societatea pe care o proteja. Iar pentru ca aveau nevoie si de un Kryptonian pe masura lui Zod, toti trei incep cautarea lui Superman, dar se dovedeste ca el este o ea, alias Supergirl.

Impresia generala – asteptarea momentului final a meritat pe deplin

Filmul a reusit sa adauge o doza considerabila de umor, echilibrand perfect gravitatea situatiei cu replici amuzante si situatii comice. Acesta este unul dintre aspectele care, personal, mi-a placut enorm. Un film de supereroi care iti permite sa razi cu pofta in mijlocul unei crize planetare? Da, te rog!

Unul dintre punctele forte ale filmului consider a fi abilitatea de a aduce inapoi actorii originali din filmele clasice Flash, Batman si Superman. Este o decizie de casting care recompenseaza fanii loiali, evocand nostalgie si respect pentru istoria acestor personaje iconice. De asemenea, prezinta o profunzime neasteptata in universul DC, creand o conexiune continua intre personaje.

Placuta a fost si explicatia multiversului DC din farfuria de spaghete, care s-a simtit ca replica data celor de la Marvel, cum ca universurile alternative se intersecteaza precum spaghetele, prezentand lumi ce pot arata ca si cum ar fi dintr-o alta perioada de timp, si lumi care arata ce s-ar intampla daca evenimentele ar lua o intorsatura diferita.

Si, desigur, asteptarea a meritat!!! Odata intors in realitatea stiuta, in scena finala in care se intalneste cu Batman, surprize, surprize, in locul lui Ben Affleck, apare un tip carismatic care-i da personajului un nou nivel de complexitate si farmec, prezenta care a starnit reactia de wow a intregii sali, si care, pentru mine personal, reprezinta motivul principal de a astepta continuarea filmului.

Pe scurt, „The Flash” prezinta o plimbare sprintena prin timp, care te face sa razi, sa te emotionezi si sa te entuziasmezi. Este un film care prezinta umorul din situatiile de criza si, mai presus de toate, sacrificiul. Asadar, pregatiti-va pentru un sprint prin istorie. S-ar putea sa va surprinda cat de captivanta poate fi aceasta calatorie.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.