• Personaje principale: Edna (Kathleen Barr) si Ed (Garry Chalk)
  • Regizor: David Feiss
  • Casa de distributie: Ro Image
  • Lansare in Romania: 5 februarie 2016

N-am inteles niciodata parintii care-si sperie copiii cu Bau-Bau care iese din dulap, ca apoi prichindelul sa adoarma terificat ca un urs baban va iesi de langa pelerina de ploaie. Si daca, spre rasuflarea piticilor, ursul grizzly, cu nume de cod Bau-Bau, nu iese niciodata din dulap, povestea sta invers in padure. Pentru ca in padurea adevarata, precum si-n animatia Nazdravanii din padure, Bau-Bau e chiar omul iar el se prezinta frecvent, in scopuri malefice, si mai da o lovitura.

Nazdravanii din padure este filmul pentru copii care, cu-o doza de umor ca sa indulceasca realitatea, prezinta celor mici pericolul real reprezentat de om. Ce bine, macar, ca-i cu happy end!

Nazdravanii din padure

I-am trimis corespondenti la vizionare pe nepotii mei, Vlad si Andra. Si pe langa faptul ca le-a placut taaaare mult animatia, mi-au povestit ca e vorba despre un urs grizzly domesticit, Boog, nevoit sa se descurce in padure, cu salbaticia-n batatura. Cu teama-n gat la fiecare pas, el se intovaraseste cu „unicornul” Elliot, un cerb cu-n singur corn. Asta in primele parti ale seriei, caci in partea din 2016, animalele padurii imprastie vestea unui varcolac.

Cu repeziciunea unui cerc vicios, evenimentele din padure atrag un nou sezon de vanatoare iar eroii trebuie sa se fereasca atat de bataia pustii cat si de misteriosul pericol din padure.

Scena preferata

Andra si Vlad au vorbit, s-au inteles si mi-au dat de stire ca scena amandurora din Nazdravanii padurii este cea in care animalele padurii il pacalesc pe Boog in privinta varcolacului. Cica au ras copios si asta, cumva, a determinat si personajele preferate de fiecare: unul a ales „capra”, adica cerbul, iar celalalt ursul. Va las sa ghiciti potriveala.

Despre Nazdravanii din padure

  • Premiera din 5 februarie e cea de-a 4-a parte a seriei.
  • Numele original al animatiei noastre e “Silly scared”, din seria “Open season”
  • Regizorul David Feiss a participat si la realizarea scenariului
  • In America, va aparea tocmai pe 16 martie
    De ce recomandam in cor Nazdravanii din padure

Cand e vorba de-o animatie destinata copiilor, tre’ sa o „testezi” tot pe copii. Asa ca doi, baiat si fata, sigur vor creiona o parere obiectiva. Dar avand in vedere ca amandurora le-a placut foarte tare si acum striga prin casa numele personajelor, e semn ca fiecare prichindel ar trebui sa vada la randu-i naratiunea animalelor din padure.

Asa ca fuguta la Nazdravanii din padure, incepand cu 5 februarie, distribuit de Ro Image. Vizionare placuta!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.