• Personaje principale: Benny Chan (Jackie Chan) si Connor (Johnny Knoxville)
  • Regizor: Renny Harlin
  • Casa de distributie: Ro Image
  • Durata: 107 minute
  • Lansare in Romania: 22 iulie

Ce iese cand un detectiv intalneste un cartofor predispus situatiilor periculoase? Skiptrace.

Skiptrace

Pe scurt, maestrul Chan este completat frumos, elegant (cat de cat ? ) de Connor Watts, interpretat cu umor si sarm de Johnny Knoxville – cunoscut pentru rolul din Jackass si pentru capacitatile lui de cascador – sau mai bine zis de incasator – si nu, nu incaseaza taxa de protectie. Jackie Chan continua sa ne impresioneze si la venerabila varsta de 62 de ani prin agilitatea si executia cascadoriilor proprii, care atrag cu siguranta mai mult atentia decat efectele speciale de/din port.

Filmul este in regia lui Renny Harlin, responsabil de filmele Cliffhanger si Die Hard 2, asadar ne sunt asigurate dozele de suspans prin situatii limita in locuri ce ar provoca acrofobie sau eventuale explozii ce ne-ar propulsa spre noi dimensiuni sau spre punga mare de popcorn ca na, stim ca urmeaza si aterizarea.

Avem de-a face cu un amalgam interesant de stereotipuri armonizate in diferite tablouri pitoresti din China, Mongolia sau mama Rusia. Se promoveaza multiculturalismul intr-un mod simplu si concis apeland la curiozitatea, ludicul si spiritul de aventura din fiecare. Imbinat cu blandetea specifica lui Jackie Chan, care a fost implicat si in procesul de productie, avem parte de umanitate si…dor de duca, catre Soare Rasare poate.

Sa nu uitam totusi de ele, fetele rele, care ti-o trag pe coaja din Hong Kong pana-n Siberia: aaauch mama! Uuu yeah. Adica intelegeti, egalitate intre sexe ca dom’le, sincer va spun, o domnisoara care pune probleme mafiei chineze este de luat in considerare.
In concluzie, avem parte de o ora si 30 de minute de actiune, umor, efecte speciale indoielnice, diversitate etnica, namol, gagicute frumoase, inscenare dubioasa si un telefon indestructibil.

Filmul e distribuit de Ro Image 2000 si apare pe 22 iulie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.