• Personaje principale: Norm (Andrew Toth) si Dexter (Michael Dobson)
  • Regizor: Richard Finn, Tim Maltby
  • Casa de distributie: Ro Image
  • Durata: 90 minute
  • Lansare in Romania: 8 noiembrie 2019

Ursul Norm e un personaj creat pentru copii, ce livreaza cu zambetul pe buz…bot mesaje pozitive, subliniate intr-o actiune amuzanta, pe care cei mici o vor urmari cu usurinta. Iar partea cea mai buna? Prietenii lui, cei 3 lemingi gazosi, mereu pusi pe pozne.

Norm de la Polul Nord

Norm este regele de la Polul Nord, preocupat de bunastarea tuturor animalelor ce traiesc acolo. Insa responsabilitatile lui se extind si asupra oamenilor, cand doi aterizeaza fortat in regatul lui.

Doar ca unul e bun iar altul vrea sa isi asume o avere care nu-i apartine. Ce face Norm in acest caz? Isi tine ca intotdeauna cuvantul dat.

Impresie generala – o animatie pentru copii

Imi plac animatiile, ma bucur la ele ca un copil mic. Dar sunt animatii pentru adulti, animatii de care se pot bucura impreuna si copiii si adultii si animatii pe care copiii micuti le-ar aprecia cel mai mult. Norm de la Polul Nord face parte din cea de-a treia categorie, asa ca ai face bine sa te asiguri ca cel mic nu pierde aventura ursului polar.

De ce? Pentru ca tema filmului este cuvantul dat si importanta sa te tii de el. Mesajul este repetat in mod jucaus de fiecare data cand apare ocazia iar copiii din sala pareau foarte receptivi la acest indemn. Mi-a placut insa ca aceasta incurajare a avut un twist la final: valoarea cuvantului dat depinde si de valoarea omului caruia ii faci promisiunea. Cam incalcit? E ok, mesajul e livrat simplu pentru copii in animatie iar cei mici vor intelege.

Preferatii mei au fost lemmingii, acesti pinguini din Madagascar reincarnati intre mingiute blanoase care trag parturi si se plimba cu elicopterul. Traiasca personajele secundare care dau tot umorul animatiei. M-am amuzat tare la o scena cu o pasare in rol episod ce zbura la nivel cu elicopterul lui Norm. Cand Norm o intreaga “Cum ajung la Universitate?” pentru ca nu avea GPS, pasarea ii raspunde senina: “Invatand. Invatand mult”. Misto mesaj!

All in all, ia-l pe cel mic de mana si hai la Cineplexx din Auchan Titan sau la un alt cinema care ruleaza Norm de la polul Nord si vezi continuarea povestii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.