• Personaje principale: Dave (Zac Efron) si Mike (Adam Devine)
  • Regizor: Jake Szymanski
  • Casa de distributie: Odeon
  • Durata: 98 minute
  • Lansare in Romania: 8 iulie

Vara e sezonul nuntilor iar sezonul lui Zac Efron e tot anul, judecand dupa disponibilitatea fanelor de a-i vedea patratelele. Asa ca o comedie cu el, usurica, amuzanta si cu un subiect pe val, e bine-venita la vara omului. Hai la Partenere pentru Mike si Dave!

Partenere pentru Mike si Dave (spoiler alert!)

Mike si Dave sunt 2 frati , trecuti de perioada facultatii, care se ocupa cu vanzarea alcoolului si a petrecerii non-stop. Ajunsi intr-o zi acasa, ii descopera pe parinti si pe sora insostita de viitorul cumnat, care ‘ii baga in sedinta’. Avand o experienta vasta de distrus evenimentele din familie (nunta verisoarei, aniversarea bunicului) cu scopul de a agata fete, ei ii obliga sa aiba partenere ‘decente’. Ulterior ei dau un anunt pe Craigslist (de unde in mod normal se cumpara mobila veche), ca ei isi cauta partenere pentru o saptamana in Hawaii. Postarea este atat de share-uita, ca ei ajung sa fie invitati la o emisiune matinala.

Acolo sunt vazuti de 2 petrecarete inraite, Tatiana si Alice (proaspat parasita la altar). Prezentabile si ‘decente’, ele se intalnesc cu baietii, Tatiana aruncandu-se in fata unei masini, iar Mike salvand-o. Incantati de cum sunt fetele, pleaca toti in Hawaii, acolo fiind toata familia impresionata de alegerile celor 2. Activitatile premergatoare nuntii nu merg atat de bine, tinand cont ca Jeannie, sora cea mica, e calcata de Mike cu un ATV pe fata, iar la la rehearsal dinner Alice ii ofera droguri pentru a se ‘relaxa’. Efectul e ca isi da seama ca Eric, viitorul sot e plictisitor si nu e sigura ca vrea sa se casatoreasca.

Cei patru reusesc in final sa amane nunta si sa ii faca sa renunte la furnizori. In timp ce Mike e in continuare respins de Tatiana, Alice si Dave se apropie tot mai mult. Intr-un final toti 4 isi unesc fortele si ii conving pe viitori miri sa se casatoreasca, singura problema fiind ca nu mai au unde si cu ce sa faca nunta. Cu eforturi comune, reusesc sa faca rost de un hambar ca si locatie, sa fura un porc pentru a avea ce manca si ca Mike sa fie ‘hirotonisit’ intr-un minut online, pentru a putea sa-i cunune.

Puncte forte:

  • momente amuzante suficient de multe si momente care nu sunt usor de anticipat (ca majoritatea filmelor hollywodiene).

Puncte slabe:

  • alegerea actritelor nu a fost cea mai potrivita (nu suficient de frumoase, ori nici jocul lor nu a fost cel mai ‘fun’)

Din culise

  • interpretele celor doua personaje feminine, Anna Kendrick si Aubrey Plaza sunt bffs in viata reala;
  • filmul este inspirat din povestea adevaratilor frati Mike si Dave care au pus anuntul pe Craiglist
  • in filmul “Vecini de cosmar”, Zac Efron chiar ii spune lui Adam DeVine ca ar putea fi frati, lucru pe care Partenere pentru Mike si Dave il implineste;

Vizionare placuta!

Filmul Partenere pentru Mike si Dave apare pe 8 iulie si e distribuit de Odeon.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.