Toti avem cateva responsabilitati de Craciun: sa facem curatenie, sa ornamentam bradul sau sa pregatim cadourile. De cand m-am mutat in Cuibul Dorului, recunosc ca lenevesc in perioada asta iar unica mea responsabilitate este sa mananc tot ce pregateste mama mai bun de Craciun. Si pentru ca atarna putin vina si putin mai mult sunculita, ma gandeam sa ma zbantui nitel prin bucatarie si pregatesc ceva, dupa retete de Craciun la TV Paprika. Daca si tie iti suna matur planul meu, iata o lista care sa te inspire:

Retete de Craciun la TV Paprika

In decembrie, exista cateva emisiuni tematice la TV Paprika care sa-ti prezinte retete de Craciun de mai multe dificultati, lasandu-te pe tine sa-ti alegi nivelul de pregatire: parereolog, pregatitor de sosuri, mana dreapta a lu’ mama, bucatar de Instagram sau masterchef.

Craciunul la TV Paprika (2019)

Incepe sezonul 2, pe care-l poti urmari zilnic, de luni pana duminica, de la ora 19.30 si in reluare. Emisiunea te va inspira nu doar cu retete tematice, dar si cu povesti familiale ale invitatiilor, ceea ce va creea atmosfera perfecta de sarbatoare.

Ajunul Craciunului cu Jamie (2015)

Cand? Miercurea, de la ora 20:00 si in reluare joia, de la ora 14 și duminica, de la ora 22:00. O intalnire one to one cu Jamie Oliver, in care el da din casa trucuri si recomandari ca preparatele de Craciun sa iasa grozav.

Craciun italian cu Jamie (2017)

Pentru ca de Jamie nu te saturi niciodata, il poti urmari si duminica, la ora 14. Aventura lui in nordul Italiei are ca rezultat 2 retete principale: curcanul pregatit in stil italian si porchetta clasica. Cred ca aceasta emisiune va fi si preferata mea cu retete de Craciun, pentru ca niciodata nu refuz un preparat italienesc. Nu m-ar deranja sa apara si-un tiramisu prin peisaj.

Doar pentru carnivori: Mancaruri de Craciun (2013)

Recunosc. N-as putea niciodata sa renunt la carne pentru ca nu-mi plac deloc legumele. Asa ca probabil ca din 12 decembrie, joia de la 16.30, voi invata sau macar voi admira retete de Craciun cu carne, la TV Paprika. Daca imi reuseste ceva, as putea schimba meniul de floricele din timpul vizionarii Netflix.

Retete rapide Craciun cu Mary Berry (2018)

Am pus-o pe lista pentru ca emisiunea asta pare realizata pentru cei ca mine: care nu au timp si abilitati sa gateasca, dar ar bucatari putin ca sa puna osul la magia Craciunului. Plus ca sunt curioasa ce au de povestit invitatii lui Mary Berry.

Tu ce retete de Craciun ai pe lista?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.