• Personaje principale: Mary (Naomi Watts) si Tom (Jacob Trambley)
  • Regizor: Farren Blackburn
  • Casa de distributie: Ro Image
  • Durata: 91 minute
  • Lansare in Romania: 11 noiembrie

Spune-mi tu mie daca entuziasmul de-a vedea un film nu scade ca la Bursa atunci cand un nenic se trezeste sa-ti povesteasca totul, cu cele mai amanuntite spoilere, fix inainte sa-l vezi? Ei, poftim, povestea mea si-a majoritatii trailerelor care spun totul, din prima. Ca o fata neexperimentata ce se ofera pe tava, la prima intalnire. Ca niste jelly beans pe care scrie aroma inainte sa le incerci. Ca o Kardashian care-ti spune ca e operata inainte sa pui mana…Ei, ai prins ideea. Dar uite ca aseara am fost la Shut In la Sun Plaza, filmul de groaza din 2016, si am fost placut impresionata ca povestea este cu totul alta decat cea prezentata in trailer.

Shut In

Shut In este povestea lui Mary si-a lui Jonath…pardon, si-a lui Stephen, mama si fiu vitreg, ea ingrijindu-l dupa ce el a ramas o leguma, in urma unui accident. Cand Tom, un baietel cu nevoi speciale, reuseste sa se strecoare in viata lui Mary, lucrurile devin cel putin ciudate iar Mary incepe sa fie ingrozita de prezenta fantomatica a lui Tom.

De unde pana unde se da totul peste cap si cine infricoseaza pe cine…hai la film si descopera!

Impresie – al naibii de infricosator, dar putina varietate n-ar fi stricat

E infricosator? Da! Atunci nu stiu daca sa mai spun ceva, ca ideea e ca-si face treaba.

Dar ceea ce nu mi-a placut neam a fost faptul ca toate fazele infricosatoare sunt de tip pop up – ea sta intr-un punct fix si deodata, apare ceva de nicaieri si face zgomot infernal. Bau!Bau!Bau! Si senzatia e ca la Mortal Kombat, cand cineva invata un truc si-l foloseste doar pe ala, pana te omoara.

As fi apreciat, de asemenea, o atmosfera mai alerta, un ritm mai intens, pentru ca totul e inghetat si letargic, in afara scenelor de pop up si nu ramai mereu cu gandul acolo. Eu una m-am surprins gandindu-ma la targul de Craciun de la Viena si la turta dulce in timp ce in film, Mary (Naomi Watts) lua masa cu un barbat.

In schimb, foarte tare intorsatura actiunii, pe care n-ai prezice-o, daca ai vazut de 10 ori trailer-ul, ca mine. Si pentru ca nu vreau sa incepi sa te gandesti prea mult si sa ghicesti, hai sa ne oprim aici.

Vizionare placuta!

Shut In apare pe 11 noiembrie si este distribuit de Ro Image.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.