• Personaje principale: Healy (Russel Crowe) si March (Ryan Gosling)
  • Regizor: Shane Black
  • Casa de distributie: Freeman Entertainment
  • Durata: 115 minute
  • Lansare in Romania: 27 mai

Los Angelesul anilor ’70 cu siguranta nu a mai fost vreodata atat de captivant si periculos de plin de umor! Un oras plin de culoare asupra caruia pluteste un nor gri de mister si “chestii de-astea…”. De fapt, rectific: un nor gri de mister. Punct!

Super Baieti

Un film plin de actiune si comedie pura, ce ii aduce in prim-plan pe cei doi “Super Baieti’’, Jackson Healy si Holland March, interpretati de nimeni altii decat super baietii Holywood-ului, laureati a multiple premii de prestigiu, Russel Crowe si Ryan Gosling. Cu o asemenea distributie, filmul nu se poate recomanda altfel decat ca o explozie de energie si umor de buna calitate.

Iar umorul ce apare pe de-a-ntregul  acestei actiuni se arata nu doar atat din situatiile surprinse cu maiestrie de catre echipa de productie, ci si din replicile savuroase dintre cele doua personaje. Iar ceea ce este cel mai comic este seriozitatea si importanta de care ei sunt convinsi ca sunt inconjurati. Un ridicol provenit mai ales din increderea pe care Healy si March o au in ceea ce-i priveste.

Un film politist cu detectivi, in care Healy ( Russel Crowe), un bataus platit, ce-si castiga existenta din astfel de activitati violente si March ( Ryan Gosling), un detectiv mediocru, la limita infractiunii, sunt prinsi intr-o intriga mortala, in care elementul cheie este disparitia Ameliei (Margaret Qualley). Aflandu-se pe urmele acesteia, o tanara pasionata de tot ceea ce se intampla cu mediul inconjurator, cei doi anti-eroi vor ajunge sa se confrunte cu o reala incurcatura la cel mai inalt nivel, in care mama Ameliei, Judith Kuttner (Kim Basinger), si sefa Departamentului de Justiţie în Califonia, fiind chiar principala urmaritoare a fiicei sale.

De retinut la Super Baieti

  • Desi actiunea din Super Baieti are loc in Los Angelesul anilor ’70, mare parte din interioarele si exterioarele ce apar pe marele ecran au fost filmate de fapt in Atlanta, Georgia, una dintre principalele probleme fiind multitudinea de copaci de aici, in timp ce cladirile Los Angelesului sunt punctate din loc in loc de palmieri.
  • Fiica lui Holland March (Ryan Gosling), Holly March, este interpretata de Angourie Rice, o tanara actrita australiana, ce a luat rolul dupa un casting extrem de intins. Ea a trimis din Australia doar o caseta cu o proba, in urma careia producatorii au stiut clar ca rolul ii era adresat ei.
  • Regizorul Shane Black, alaturi de producatorul Joel Silver, implinesc fix 30 de ani de la prima colaborare pentru filmul “Arma Mortala”. Dupa zece ani de la ultima colaborare a celor doi, ei revin cu pelicula de actiune “Super Baieti”.

Asa ca, “Super Baieti” va astepata in cinematografe pentru o super aventura incepand cu vinerea aceasta, 27 Mai, sub egida Freeman Entertainment.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.