• Personaje principale: Jake Carson (John Cena), Brynn (Brianna Hildebrand), Mark (Keegan-Michael Key), Zoey (Finley Rose Slater), Will (Christian Convery)
  • Regizor: Andy Fickman
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 96 minute
  • Lansare in Romania: 29.11.2019

Sunt din generatia care a crescut cu John Cena ca luptator de WWE, asa ca atunci cand am aflat ca a devenit intre timp si actor cu acte in regula a fost putin cam ciudat.

M-am obisnuit rapid cu gandul ca a jucat in filme de actiune – filme in care cu siguranta toti ne asteptam sa-l vedem data fiind tipologia lui. Insa cu siguranta nu m-am asteptat vreodata sa-l vad intr-un film pentru copii, jucand cot la cot cu ei. De aceea, inainte sa ajung la film, nu mi-am facut prea mari asteptari. Ce s-a intamplat mai departe? Stai sa vezi.

Se-ncinge treaba!

Jake este comandatul unei sectii de pompieri si, totodata, un model pentru comunitatea din care face parte. Impreuna cu echipa sa ajuta comunitatea in care se afla, cu fiecare ocazie. Astfel ajunge sa-i salveze si pe cei trei copii nazdravani cu care urmeaza sa faci cunostinta.

In doar cateva ore, asteptand ca parintii copiilor sa vina, Jake se trezeste intr-o postura in care nu credea vreodata ca se va afla. Daca in ceea ce priveste job-ul sau a avut mereu situatia sub control, acum, cei trei poznasi reusesc sa-l puna adesea in niste situatii mai mult sau putin dificile, cu care nu s-a mai confruntat pana acum, dar cu care probabil fiecare parinte este familiarizat.

Insa, situatia devine cu adevarat complicata si serioasa in momentul in care Brynn, fata cea mare dintre cei trei copii, ii spune adevarul despre parintii lor lui Jake.

Impresie generala – un film conceput mai mult pentru adulti

Toata actiunea filmului mi-a adus cumva aminte de filmul lui Arnold Schwarzenegger – Kindergarten Cop, atat prin rolul lui John Cena, cat si prin actiunea in sine. Asta este un lucru bun, deoarece m-a facut sa retraiesc putin copilaria, un sentiment pe care nu multe filme ajung sa-l mai invoce. In plus, in apropierea Craciunului, e placut sa vezi un film de familie si sa intri incet-incet in spiritul cald al sarbatorilor. Copii mereu reusesc asta, in filme.

Mi-a placut cum Jake a fost pus in diverse ipostaze si cum a trebuit sa invete pe repede-nainte ce inseamna sa fii tata. Mi-a placut si sa-l vad in aceasta ipostaza, mi se pare ca il prinde.

Actiunea s-a desfasurat destul de repede, insa fiind vorba despre un film pentru copii, a caror atentie trebuie mentinuta antrenata, per total mi s-a parut un film dragut, care merge vizionat intr-o duminica in familie la cinema Baneasa.

Iar daca pe copii cu siguranta toata intamplarile hazli ii vor amuza, adultilor li se vor parea savuroase toate incercarile prin care cei trei copii ii vor trece pe pompieri. Asa ca vizionare placuta!

Articol realizat de Teo

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.