• Personaje principale: Penny (Rebel Wilson) si Josephine (Anne Hathaway)
  • Regizor: Chris Addison
  • Durata: 94 minute
  • Casa de distributie: CineForum
  • Lansare in Romania: 10.05.2019

Anne Hathaway si Rebel Wilson sunt ca soarecele si pisica in The Hustle si, crede-ma, asta e un motiv suficient sa mergi la Cinema City si sa te tii de burta in timp ce hahai nu foarte delicat. Nu-i nimic, nici Rebel Wilson nu e vreo domnita crescuta la pension.

The Hustle

Josephine si Penny sunt 2 escroace cu stiluri diferite ce ajung sa-si revendice acelasi teritoriu – frumosul si luxosul Beaumont-Sur-Mer, un oras fictiv ce inlocuieste adevaratul Beaulieu-sur-Mer, aflat pe Riviera Franceza intre Nisa si Monaco.

Ca sa scape una de alta, ele fac un pariu legat de milionarul Thomas, un pusti imbogatit dintr-o aplicatie, ce pare vulnerabil si foarte inimos.

Impresie generala – nu e un film de Oscar, dar daca-ti plac glumele nesimtite, e de aur

Nu stiu care ma amuza mai tare: Rebel Wilson sau Amy Schumer, dar imi place la nebunie cand o femeie adevarata (nu o Barbie doll) isi asuma colaceii si obrajorii bucalati si scoate un umor de situatie de zile mari, fara complexe. Ba chiar e o scena in film in care personajul lui Anne Hathaway presupune ca Penny interpretata de Rebel Wilson ar vrea sa fie ca ea, iar Penny pufneste sincer “De ce as vrea sa fiu ca tine?!”. Golden moment, ladies! Asa ca The Hustle a luat scor mare la treaba asta: Rebel Wilson isi exploateaza silueta la maxim si asta consider ca e o directie buna de fiecare data cand e accentuata. M-am saturat de promovarea anorexiei ca normalitate.

Glumele au curs una dupa alta si sala a chicotit ritmic aproape la fiecare scena in care aparea Rebel Wilson. Pe buna dreptate. Unele glume sunt prostute sau nesimtite, dar The Hustle nu pretinde ca ar fi vreun film de Oscar si livreaza fix ceea ce promite: umor rudimentar, pe care eu una il super apreciez. Si umor vestimentar, ai sa vezi tu. E fabulos de imprevizibil. Cel putin prima data.

Poate ca nu e cel mai original scenariu, avand in vedere ca doar Anne Hathaway a jucat recent in Ocean’s 8 cu un subiect similar, dar pe mine asta nu m-a deranjat. Mananc ciocolata in fiecare zi si nu ma plictisesc de ea, asa ca de ce as face nazuri la o tema ofertanta? Hustle movies forever 😀

Acestea fiind spuse, cu siguranta recomand comedia. Mi s-a parut perfecta pentru o seara de relaxare si inca rad la replica lui Penny catre Josephine: “Tu esti bunica lui Thomas?”. Lasa ca ai sa vezi tu si iti vei lua si tu portia de ras in etape. Vizionare placuta.

Comments

comments

One thought on “The Hustle – nu-ti da banul din mana pe escroaca de pe gard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.