• Personaje principale: Max (Patton Oswalt) si Duke (Eric Stonestreet)
  • Regizor: Chris Reunaud
  • Casa de distributie: Ro Image 2000
  • Durata: 86 minute
  • Lansare in Romania: 14 iunie 2019

The Secret Life of Pets 2 este continuarea care si-a depasit primul episod iar asta nu se intampla prea des. Dar e o parere aproape unanima. Iar pentru mine, este clar una dintre animatiile mele preferate…ever. Asa ca, daca citesti recenzia asta, ia-ti o lamaie pentru ca va fi un articol dulce, un kilogram de dulce.

The Secret Life of Pets 2

Max trece prin schimbarea vietii sale, al carei nume este Liam, bebelusul pe care la inceput il evita si de a carei siguranta devine obsedat ulterior. Insa vizita la ferma incepe sa-i schimbe perspoectiva si sa-i transforme eterna panica intr-o forma de curaj care nu dispare, la intoarcerea acasa.

Iar la intoarcerea acasa, Max afla ca animalele din bloc au o misiune periculoasa de salvare.

Impresie generala – Un scenariu prea bun, prea ca la tara

Aparent un film despre vizita la tara sau unul despre tranzitia dintre animale de casa si bebelusii nou-aparuti in familie, Life of Pets 2 este de fapt un film despre schimbare. Evolutie. Despre modul cum aceasta este inevitabila dar depinde de tine si de oam…fiintele de care te inconjori pentru a-i stabili directia. Este un film despre comunitate si importanta de a-i fi alaturi aproapelui tau, insa nu intr-un mod hiperprotector sau batjocoritor, ci asa cum are el intr-adevar nevoie.

Daca as fi la scoala, as spune ca Life of Pets 2 este o fabula. Daca as fi in social media (oh, cred ca de acolo ai citit, deci sunt), as spune la filmul are potential viral. Daca as fi pe Tinder, as da Swipe Right. Iar daca as fi la cinema din nou cu el pe ecran, as spune “bine ai venit in topul animatiilor mele preferate”. Pur si simplu le are pe toate: umor, personaje bine conturate, actiune diversificata dar legata perfect, grafica de aww-urile ies din stoc si o logica impecabila, astfel incat sa iti dai seama ca scenaristii au avut alta inspiratie pentru poveste decat iarba.

Singurul defect al animatiei? Nu o arata suficient pe batoza de Chloe, cea mai grasa si adorabila pisica din bloc.

In final, as adauga ca pelicula merita vazuta pe un ecran mare, sa te bucuri de toata pufosenia primita. Asa ca musai trebuie sa ajungi la cinema. Vizionare placuta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.