• Personaje principale: Kelly (Rose Byrne) si Mac (Seth Rogen)
  • Regizor: Nicholas Stoller
  • Casa de distributie: Ro Image
  • Durata: 91 minute
  • Lansare in Romania: 20 mai

Cand a fost ultima data cand un vecin te-a inundat? Ce procentaj din vecini te saluta cand iesi din bloc? De cate ori s-a nimerit nu doar unul, ci 2 vecini sa dea cu bormasina in acelasi timp? Daca iti smulgi un fir din cap la fiecare intrebare, mai bine du-te si vezi Vecini de cosmar 2 sa te simti mai bine. Terapia „capra vecinului” face minuni. S-ar putea, insa, sa ajungi la concluzia ca ai tai sunt mai rai.

Eu am fost ieri si l-am vazut la AFI Cotroceni si vin aici sa raportez.

Vecini de cosmar 2

Vecini de cosmar 2 este continuarea comediei in care Zac Efron si baietii lui din fratia Delta Psi distrug linistea unui cartier. In cel de-al doilea episod, baietii au crescut, isi vad de ale lor, insa Zac Efron a ramas, cumva, blocat in viata de studentie, fara vreun tel precis. Asta si pentru ca altercatiile anterioare cu vecinii i-au adus un cazier uratel.

Isi regaseste insa menirea cand un grup de fete vor sa-si faca fratia in vecinatatea lui Mac si Kelly, familia terorizata de petrecerile studentesti din episodul anterior. Pe cine ajuta Zac Efron, in final, ramane de descoperit!

In afara de vecini, ce-a mai fost de cosmar

Hai s-o spun pe sleau. Mie mi-a placut mai mult primul. E posibil sa fie de la mine si nu de la el, pentru ca atunci eram mai verde si mai atrasa de subiecte d-astea studentesti si de distractie. Si pentru ca atunci era prima data cand ii vedeam abdomenul lui Zac Efron. Acum e deja un rasfat pe care mi-l rezerv cam o data la vreo 6 luni. Asa ca Vecini de cosmar 2 nu m-a dat pe spate, mi s-a parut chiar nitel obosit, mai ales dupa ce-l vazusem pe Zac Efron in filmul cu Robert De Niro.

Pentru ca subiectul era deja o parte fumat, era greu sa mai aduci ceva surprinzator. Si cred ca scenaristii au incercat prea mult. Si au batut atata piua pe tot felul de glume ce trimit la feminism, ca au obtinut efectul invers. Adica eu, stimabile, nu cred ca vreau sa mai vad scene „feministe” vreo 10 filme de acum incolo! Si da, sunt posesoare de sani, dar ce-i prea mult e prea mult.

As zice ca si 2 scene legat de voma sunt cam mult. Mai ales ca la inceputul filmului, lumea inca rontaie floricele. E un film destul de scarbosel, ocazie cu care am aflat (si jur ca nu stiam!) ca femeile cand nasc natural, scapa si de constipatie.

Ar mai fi si cateva chestii cam ilogice. In special legate de iarba. La un moment dat, fetele din sororitate denunta toti dealerii, ca sa aiba ele monopol la un eveniment, deci nu e ok sa vinzi sau sa fumezi iarba, in State, in caz ce se mai indoia cineva. Insa la evenimentul respectiv, efectiv striga-n gura mare ca au iarba si-o expun fara emotie. Apoi vecinii lor ajung sa arda iarba pe gratar, raspandind mirosul, probabil, in tot cartierul. Unde e discretia in toata ecuatia asta?

Zac Efron salveaza orice film

Am o intelegere cu prietena care m-a acompaniat aseara. Orice film cu Zac Efron e al ei. Fara exceptie. Cu alte cuvinte, indiferent despre ce este vorba, ea vine pentru Zac Efron. Si cred ca mai sunt cateva fete care fac acelasi lucru. Asadar, daca motivatia ti-e Zac Efron, fii pe pace. E frumusel, cu abdomenul la vedere, danseaza lasciv. Tot tacamul. Verde la Zac Efron!

Mi-au placut anumite glumite – comparatia cu Minionii, perfect integrata in context. Fetele din Sororitate erau niste Minioni muncitori si foarte zapaciti. Buna asta. Mi-a placut si gluma nesarata legata de faptul ca o evreica era gravida – „Tocmai se coace un evreu in cuptor acum”. Dura dar amuzanta! Si-ar mai fi si faza din trailer in care Mac este atacat de femei sexy iar Kelly incearca sa le intimideze cu-n furtun cu apa, insa le face si mai sexy. Da, sunt cateva scene chiar amuzante.

Anumite twist-uri inteligente in scenariu, care au adus dinamica si curiozitate – Zac Efron (ma scuzati ca nu-i zic numele personajului, dar Zac Efron e un statement, deja nu mai conteaza) schimba tabara.

Apoi, pentru ca m-as hazarda sa spun ca target-ul filmului este reprezentat in principal de tineri sub varsta mea, prezenta Selenei Gomez e un plus de care producatorii au stiut sa profite.

Vizionare placuta!

Vecini de cosmar 2 apare pe 20 mai si este distribuit de Ro Image 2000.

 

Comments

comments

One thought on “Vecini de cosmar 2 – caca maca pe langa vecinii din Romania!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.